GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  SCANDALUL DEZINFECTANȚILOR

Un fotbalist al Stelei reacționează după dezvăluirile Gazetei din scandalul dezinfectanților: "Ce suflete au astfel de indivizi? Ce pedepse merită?"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 11:16

Ciprian Marica a urmărit dezvăluirile făcute de Gazetă în privința dezinfectanților diluați și a publicat un mesaj în care se declară șocat de neregulile descoperite.

Cele zece produse Hexi Pharma testate de laboratorul Icechim au fost găsite neconforme, iar produsul Hexio-Skin, cu care se spălau chirurgii pe mâini înainte de operație, are o a doua substanță activă diluată de 2.500 de ori. 

"Am urmărit cu atenție dezvăluirile făcute pe acest caz. De fiecare data când vad o știre sau citesc un titlu, mă cutremur. Au murit în spitale oameni nevinovați! Ce suflete au astfel de indivizi? Câte alte probleme grave or fi ascunse, or fi nedescoperite? Ce pedepse merită? Nu pot să înțeleg, e peste puterea mea! Dumnezeu să ne apere!", a scris Ciprian Marica într-o postare pe facebook.

Într-un răspuns formulat la unul dintre comentariile de pe pagina sa, fotbalistul se declară revoltat de situația din spitalele românești.

"Infecții poate că există în 99,99% din spitalele lumii, dar la noi s-a vândut apă chioară pe post de dezinfectant. Iar bacteriile s-au înmulțit și au devenit mai puternice. Au intrat oameni cu o problemă în spital și au ieșit cu mult mai multe probleme! Dacă au mai ieșit! Au fost lăsați cu bună știință să se îmbolnăvească sau să moara! Ce poate fi mai grav și mai strigător la cer?!", a adăugat Marica.

Cele 15 părți ale investigației:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
stiatzik
stiatzik  •  12 Mai 2016, 13:42

bossule dar cand tu ai contract cu salariu minim pe economie ca sa platesti la medicina cat plateste un om ce chiar atat castiga cum e ? si ca tine toti "jmekerii" si valorosii care o "arde" frumos prin cluburi tot asa.. tu nu ai nicio responsabilitate bossule, altii "e" de vina, ca intotdeauna

986379311381755
Lengyel Adrian  •  12 Mai 2016, 13:35
Postat de maryan72 pe 12 Mai 2016, 12:07

nu asa prietene e cea mai usoara pedeapsa ***

Dar singura ireversibila!!!!

mariuss72
mariuss72  •  12 Mai 2016, 12:16

Dumnezeu sa ne apere? Nu ne mai apara nimeni de prostia si nepasarea noastra ca neam, totul e compromis in tara asta, lucrurile nu mai pot fi oprite. Deja s-a format o mentalitate, hotii si criminalii au devenit respectati, copiii au ca modele tot felul de nonvalori, invatamintul e distrus, din urma vine doar carne de tun, toate virfurile pleaca afara...tara asta a fost distrusa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează