GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  ELENA UDREA REȚINUTĂ

VIDEO Reacția lui Cătălin Tolontan, la GSP LIVE, după ce Elena Udrea a fost reținută în Costa Rica: "E povestea unei fugare de lux. Unii vor să fie deasupra legii, nu egali cu legea"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 09:13

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri seara în Costa Rica. Date în urmărire internațională în această vară, cele două au fost ridicate de pe stradă în cursul zilei de miercuri. Cele două erau date în urmărire internațională după ce au primit condamnări definitive în România pentru fapte de corupție.

Udrea a fost condamnată în Dosarul Gala Bute, deschis de autorități după o investigație a Gazetei Sporturilor.

Jurnalistul Cătălin Tolontan, cel care a declanșat ancheta din dosarul "Gala Bute", a comentat informația în cadrul emisiunii GSP LIVE din această dimineață.

"E povestea unei fuagare de lux. Ea n-a realizat în niciun moment că urmează să fie reținută. Sentimentul meu e că oamenii sunt interesați de acest caz pentru că e un caz din prezent. Unii vor să fie deasupra legii, nu să fie egali cu legea. De asta cred că publicul se interesează de asta.

Reacția lui Tudorel Toader (n.r. - Ministrul Justiției) e antologică. A apărut cu stupoare, vag nemulțumit de rumoarea din jur. A rugat presa să nu facă un caz național, dar lumea a făcut un caz național. Nu cred că el știa că Elena Udrea urmează să fie reținută.

Empatia pentru mamă există, dar să nu uităm că miza acestei povești e egalitatea în fața legii. Este justiția sau nu aceeași pe toți? Cred că nu e întâmplător ce s-a întâmplat ieri în Costa Rica. După un set de vești bune pentru acești oameni și rele pentru populație, vine și o veste bună pentru oameni.

Statutul de mamă al Elenei Udrea e demn de tot respectul nostru uman, dar există milioane de mame în această țară care nu fug de lege. Elena Udrea a preferat să aibă sentimentul de fugar, nu închisoarea. Rămâne de văzut ce va decide justiția costaricană", a declarat Cătălin Tolontan, la GSP LIVE.

  • cameraVezi VIDEO mai jos cu intervenția și declarațiile integrale ale lui Cătălin Tolontan

Vezi și: BREAKING NEWS VIDEO Elena Udrea și Alina Bica, reținute de Interpol în Costa Rica. Udrea, ridicată de la Starbucks, unde s-a întâlnit cu reporterul Gazetei în mai!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Octombrie 2018, 18:10

Sceptic cum sunt, imi vine greu sa cred ca Elena Udrea ar fi nascut acea fetita. Este oare posibil ca ea sa fi pus in scena toata aceasta "facatura" pentru a scapa de anii de detentie si pentru a primi statutul de azilant in Costa Rica? Daca intradevar a devenit mamica, atunci in perioada care urmeaza o sa se afle probabil si clinica unde s-a produs inseminarea pentru ca - a naibii coincidenta, vorba lui Nenea Iancu - acest copil a venit "la fix", copil care probabil ca o va absolvi pe blonda din Plescoi de detentie.

risc_mix
risc_mix  •  04 Octombrie 2018, 15:01

Am auzit de ,,cetățeni aflați deasupra legii”, de ”cetățeni egali în fața legii”, dar de ,,cetățeni egali cu legea” n-am auzit în viața mea. Și am trecut și eu prin ceva școli. Mă întreb, dacă scotea Dăncilă o asemenea ,,perlă” cam ce era la gura acestui tolontan?

papuravoda
papuravoda  •  04 Octombrie 2018, 14:55
Postat de papuravoda pe 04 Octombrie 2018, 14:54

Marea majoritate, daca au probleme cu legea, si daca pot, incearca sa scape cu fuga, oriunde in lume. Nu e nimic nou pe pamant si n-am inventat noi metoda.

Metoda e importata... deci nu totul ce vine din afara e OK

Vezi toate comentariile (7)
Comentează