GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

16 sportivi au semnat contracte cu Antena 1 și Kanal D » Începe aventura în Dominicană și Madagascar

Ana Georgescu, campioană internațională la gimnastică ritmică
Ana Georgescu, campioană internațională la gimnastică ritmică

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 11:48

Sportivii vor participa în această toamnă la două dintre cele mai atractive show-uri de televiziune transmise în România: Exatlon și Ultimul Trib

Vacanța s-a terminat, iar posturile de televiziune sunt gata să pornească la drum cu un nou sezon de toamnă. Cele mai importante canele media și-au prezentat deja grila de toamnă, din care nu lipsesc emisiunile concurs, dar și reality-show-urile, la care vor participa o mulțime de sportivi cunoscuți! Toți intră în joc "angajați", fiindu-le oferite contracte bănoase, plus șansa de a pune mâna pe premiul cel mare al fiecărei emisiuni.

Republica Dominicană și Madagascar sunt cele mai noi destinații cu care sportivi celebri ai României au fost momiți pe timpul verii de Kanal D sau Antena 1. Show-ul Exatlon România e gata de startul sezonului 2, care va debuta la Kanal D pe 29 august, de la ora 19:30. Vedetele au ajuns deja în Dominicană și au început filmările. Și participanții de la Ultimul Trib, show produs de Antena 1, filmează de aproape două săptămâni în Madagascar și va avea premiera în septembrie.

Ana Georgescu, campioană internațională la gimnastică ritmică, a declarat înainte de plecarea în Republica Dominicană: "Îmi place competiția și consider că Exatlon promovează un alt tip de activitate în mediul public, de care avem mare nevoie pentru a fi mai sănătoși, mai creativi, mai echilibrați. Cred că am un mesaj puternic de transmis prin intermediul acestei emisiuni, în care îmi doresc să rămân cât mai mult".

Cine sunt sportivii care au semnat contracte cu Kanal D pentru Exatlon

1. Monica Roșu, fostă gimnastă, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena
2. Cristina Nedelcu, multiplă campioană mondială la gimnastică aerobică
3. Yamato Zaharia, multiplu campion mondial la kempo
4. Ana Georgescu, campioană internațională la gimnastică ritmică
5. Silvia Stroescu, campioană olimpică la gimnastică
6. Cristi Pulhac, fost fotbalist la Dinamo, Qabala sau Petrolul Ploiești
7. Mirel Drăgan, multiplu campion mondial, european și național la kempo
8. Adrian Blidaru, jucător profesionist de baschet

"Nu va fi ușor, dar dacă intri într-o luptă îți asumi toate riscurile. Nu poți sta în ploaie fără să te uzi. Viață este făcută din victorii, dar și din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câștig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt"
Amatto Zaharia, multiplu campion mondial la kempo

FINANCIAR »  Contracte bănoase la prima ediție!

Giani Kiriță, fost fotbalist al lui Dinamo, a fost ales pentru a participa la prima ediție a Exatlon. Kiriță a primit pe lună 16.000 de euro din partea producătorilor emisiunii. Fosta gimnastă Diana Bulimar, Ion Oncescu, cvintuplu campion mondial la skanderbeg la ambele brațe, campionul la motociclism-viteză Cătălin Cazacu, luptătoare profesionistă de MMA Diana Belbiţa, dubla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică Anca Surdu şi campionul mondial la kickboxing Andrei Stoica au mai participat la show. Pentru fiecare lună de concurs aceștia au semnat contracte cu sume cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro, în funcție de notorietate.

CONCURENȚĂ » Ultimul Trib, noua provocare Antena 1

Postul de televiziune a trimis trei grupuri într-o aventură într-un tărâm plin de neprevăzut: Madagascar! Un show adaptat după celebrul format "Nomads" filmat pe insula africană, care le va fi casă celor trei triburi, formate din oameni de rând, sportivi și, respectiv, vedete. Cel mai cunoscut sportiv care va participa la emisiune este fotbalistul Daniel Chiriță, fost jucător la Petrolul și Rapid. Alături de Chiriță, 44 de ani, vor mai participa Alex Filip (luptător de kickboxing), Cornelia Condeescu (instructor de fitness), Mircea Zamfir (gimnastică), Roxana Chiperi (dansuri), Ioana Șulea (fitness), Lola Crudu (dansuri), dar și Ionuț Iftimoaie. Numai unul dintre ei are șansa de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro!

10.000 €oferă Antena 1 unui sportiv celebru, de preferință fost fotbalist, care să participe la show-ul "Asia Express", emisiune cu un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  27 August 2018, 14:42

Ba, Suuuuuper sportivi!!! Abia am auzit de cativa si nu mi-as dori vreo secunda sa-i vad facand ceva, orice.

balauru48
balauru48  •  27 August 2018, 14:13

cel mai bun articol al lui craitoiu, din toate timpurile, *** si pana in ziua de azi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paiazze
paiazze  •  27 August 2018, 12:57

Atata risipa de bani si energie mai rar...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează