Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 11:03

Doar la chioşcuri găsiţi cea mai deşteaptă revistă auto din lume, fenomenul Top Gear, care a scos ediţia pe octombrie.

Publicaţia îşi păstrează conţinutul pentru ediţia de print, iar pe site găsiţi alte articole.


Top Gear-ul de octombrie deschide cu un supercar nebun, McLaren X1. Un concept retrofuturistic, o maşină cu adevărat unică, un motiv de controverse: "E genială sau hidoasă?"

Doar la chioşcuri găsiţi cea mai deşteaptă revistă auto din lume, fenomenul Top Gear, care a scos ediţia pe octombrie.

Publicaţia îşi păstrează conţinutul pentru ediţia de print, iar pe site găsiţi alte articole.

Top Gear-ul de octombrie deschide cu un supercar nebun, McLaren X1. Un concept retrofuturistic, o maşină cu adevărat unică, un motiv de controverse: "E genială sau hidoasă?"


Numărul de octombrie al BBC Top Gear România e pe piaţă! 116 pagini care sclipesc şi care îţi fac mintea să sclipească. Şi cel mai bine investiţi 11,9 lei pentru cine iubeşte maşinile. MAI MULTE DETALII AICI

Revista, a cărei licenţă BBC pentru România e deţinută din această lună de compania care editează şi Gazeta Sporturilor, scoate la înaintare un sumar seducător. Voila:

# Cover-ul numărului din octombrie este controversatul McLaren X1. O controversă între specialiştii BBC: "Acest McLaren este o parodie neruşinată sau o demonstraţie inteligentă a puterii celor de la McLaren de a transforma în realitate pînă şi cea mai fantasmagorică dorinţă?"

Cine este McLaren X1? Un concept retrofuturistic, o maşină cu adevărat unică. A fost dorinţa unui anonim, britanicii pariază că ar fi vorba de un şeic arab extrem de bogat, care a dorit ca McLaren să-i facă un super-car cu adevărat deosebit. Designul lui McLaren X1 este inspirat din 5 maşini construite în ultimii 73 de ani: Mercedes-Benz (1939), Chrysler D'Elegance Ghia (1953), Buick Electra (1959) Facel Vega (1961) şi Citroen SM (1971).

# Cum se conduce pe Marte. Totul despre roverul Curiosity, cel mai sofisticat laborator ştiinţific robotizat.

# Un editorial uimitor al cinicului Clarkson. Omul povesteşte cum îşi recondiţionează Mercedesul vechi din '69 folosindu-se de nebănuitele sale afinităţi pentru design.

"Fiind genul de om în permanenţă în contact cu latura mea feminină, îmi place să-mi redecorez casa. Nu găsesc aceeaşi plăcere în a merge la cumpărături după haine sau mîncare, însă aş petrece multe ore fericite uitîndu-mă la cuverturi. Îmi plac, de asemenea, şi revistele care acoperă subiectul florilor uscate"
Jeremy Clarkson

"La început mi-am zis să-i repar doar scaunul şoferului, însă pe urmă am citit în Daily Mail cum că aş fi foarte bine plătit, aşa că mi-am zis: "Stai un pic. Asta înseamnă că aş putea să îmi combin pasiunea pentru maşini cu cea pentru decoraţiuni".
Jeremy Clarkson

"Aşadar, e decis. Voi avea o maşină verde, cu covoraşe verzi şi piele bej. Va arăta şi va mirosi superb, iar eu voi fi foarte
mîndru"
Jeremy Clarkson


Ce este Top Gear?
# Un fenomen media care a început în 1977 cu o emisiune plictisitoare despre cum să schimbi o roată la maşină şi a ajuns să fie cel mai puternic brand de media automobilistică şi de lifestyle.
# Emisiunea produsă de BBC se transmite în peste 100 de ţări şi adună o audienţă globală de 350 de milioane de oameni!
# Revista este licenţiată în 23 de ţări. România a fost prima ţară care a primit de la BBC o licenţă internaţională BBC!
# Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, plus misteriosul Stig, au devenit cele mai proeminente figuri ale industriei de media auto.

Cum e Top Gear?
# spontan, surprinzător, imprevizibil - orice se poate întîmpla
# ager - conectat şi informat
# iute la caterincă
# merge la limită şi forţează graniţele
# umor fără constrîngeri
# jucăuş - aici nu face nimeni greşeala de a se lua foarte în serios

Ce găseşti lunar în revista Top Gear?
# Totul despre cele mai noi maşini de pe piaţă
# Fotografii exclusive de studio, plus concepte şi trenduri
# Editoriale memorabile scrise de Clarkson, Hammond şi May
# Primele teste cu maşini de serie şi cu supercar-uri recent lansate pe piaţă. Plus date tehnice, preţuri şi, cel mai important, verdictul Top Gear
# Gadgeturi, lifestyle masculin, ponturi pentru achiziţii deştepte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”