GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ROMÂNIA - RUSIA

A1 promite

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 martie 2008 00:00

 

Conducătorii FRF, vedetele "naţionalei", 19 camere TV şi doi comentatori profesionişti va conţine programul dedicat de Antena 1 meciului România - Rusia

Antena 1 şi-a propus să revoluţioneze transmisiunile partidelor echipei naţionale de fotbal. 100 de oameni vor participa la televizarea întîlnirii care poate fi urmărită live în format video şi pe www.gsp.ro. Comentat de redactorul-şef adjunct al Gazetei, Andrei Vochin, şi de Cătălin Cîrnu de la Radio România Actualităţi, meciul va fi transmis cu 19 camere, faţă de 10, cît sînt folosite la un meci din Liga I. Acestea vor fi amplasate în tribune şi pe teren pentru a acoperi fiecare centimetru de teren, lucru ce face posibilă reluarea unei faze de joc din 10 unghiuri diferite.

Interviuri cu Mutu şi Chivu

Programul din această seară va începe după Ştirile sportive ale Antenei 1, la 20:10, cu un studio amplasat la stadion. În cadrul acestuia, Andrei Vochin şi invitaţii săi, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu, vor prefaţa duelul cu ruşii. Pe parcursul emisiunii, reporterii Antenei 1 vor realiza interviuri din tribună cu personalităţile prezente la meci urmînd ca la final, telespectatorii să urmărească interviuri în exclusivitate cu selecţionerul României, şi cu vedetele Mutu, Chivu şi Marica.

Dublă producţie

Telespectatorii din Rusia vor putea urmări live partida din Ghencea, însă vor avea parte de o transmisie diferită. Antena 1 va face o producţie dublă a meciului, în acest scop contractînd o firmă specializată, Studio Video Art. Directorul acesteia, Ticu Alexe, a declarat că ruşii vor avea parte de o televizare conformă cu cerinţele UEFA: "Antena 1 va filma cu camere amplasate la tribuna oficială, în timp ce noi le vom avea amplasate la tribuna a II-a. Motivul este reprezentat de amplasarea spaţiilor publicitare de la marginea terenului. Noi vom filma numai reclamele scrie în rusă"

Antena dă tot!

Meciul amical cu Rusia este primul din seria de meciuri ale echipei naţionale transmise în direct de Antena 1. Toate cele 6 meciuri pe care "naţionala" le are programate în acest an vor fi pe Antenă, incluzînd aici şi partidele România-Lituania şi România-Franţa, din preliminariile CM 2010.

Meci Dată
România-Muntenegru (amical) 31.05
România-Letonia (amical) 20.09
România-Lituania (prelim. CM 2010) 6.09
România-Franţa (prelim. CM 2010) 11.10
România-Georgia (amical) 19.11

"Un spectacol"
"Vrem să ne simţim bine alături de telespectatori, pentru că, pînă la urmă, fotbalul e un joc", spune Andrei Vochin. "Trebuie să ne bucurăm de spectacolul pe care echipele îl vor oferi, nu de rezultat", completează Cătălin Cîrnu. Cei doi comentatori asigură suporterii echipei naţionale că România - Rusia va fi un meci ce nu trebuie ratat.

L'Equipe trece la format mic!
Unul dintre cele mai respectate cotidiene sportive europene schimbă formatul pentru a depăşi o situaţie dificilă. Începînd din iunie, de la Euro 2008, L'Equipe va deveni un ziar compact, similar Gazetei Sporturilor. "Aceasta este prima etapă dintr-o reformă obligatorie a jurnalului. O condiţie pentru recîştigarea cititorilor", a anunţat grupul de presă Amaury, care deţine L'Equipe. Conducerea trustului a dorit să facă această mutare în 2008, pentru a profita de Campionatul European şi de Olimpiadă. În 2007, vînzările au scăzut cu 7,8%, ajungînd la un tiraj de 323.184 de exemplare. În acest an este aşteptată şi modificarea cotidianului italian La Gazzetta dello Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
 •  26 Martie 2008, 17:56

HD??? pai stiu astia ce inseamna HD?? Ei transmit un meci cu o singura camera si nu au bani sa puna scorul pe ecran! Toti din Romania, mai putin penalii de la tvr! In alte campionate poti vedea si cate fire de par are Rooney in nas, aici nu poti vedea o faza, ca ei filmeaza din Qatar!

 •  26 Martie 2008, 17:53

Cea mai de rahat televiziune in materie de sport! Si la OTV s-ar comenta mai bine! Cheltuitoru e un dinamovist penibil!

 •  26 Martie 2008, 14:03

daca cu comentariul lui carnu e ok.,cu andrei vochin a-ti dat-o in bara rau!cred ca nu o sa faca analize tactice la echipa nationala?folositi comentatori de la sport1,pentru nationala se merita sa faceti un efort si in aceasta privinta!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează