GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIGA 1 LA TV

Acord oficial » Încă un operator va introduce Look TV şi Look Plus în grila de programe! Cît te costă să vezi meciurile din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 03:15

Veste excelentă pentru fanii fotbalului românesc! Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii vor putea fi urmărite de încă 1,3 milioane de abonaţi.
Romtelecom a ajuns sîmbătă seară la un acord cu Intel Sky Broadcast, deţinătorul drepturilor TV, iar cele două posturi care transmit meciurile din campionatul intern pot fi urmărite de încă 1,3 milioane de abonaţi.

"Canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămînii viitoare", a precizat operatorul.

Pentru Look TV şi Look TV HD, abonaţii vor trebui să plătească 9,5 RON pe lună. Extraopţiunea "Extra Liga 1" trebuie menţinută cel puţin 3 luni. Pentru a putea urmări şi aceste posturi, clienţii Romtelecom trebuie să sune la 1930 sau 0800800800.

Alte 20 de companii de cablu mai transmit Liga 1, cele mai importante fiind UPC România, Ines IPTV, Focus Sat şi Orange TV.

4 meciuri pe etapă transmite Look Plus, canalul disponibil gratuit tuturor abonaţilor Romtelecom

3.200.000 de abonaţi are RCS-RDS, cel mai mare operator de cablu, care nu transmite Liga 1

Cît te costă să vezi Liga 1 la TV
Romtelecom: Look Plus - inclus în abonamentul de bază: 6,4 EURO + TVA, Look TV - 9,5 RON

Orange TV: ambele canale sînt incluse în abonamentul de bază - 5 EURO

iNES: ambele canale sînt incluse în abonamentul de bază - 49,9 EURO + TVA (internet şi telefonie, plus 190 de canale TV)

Focus Sat: Look Plus - inclus în pachetul de bază - 27 LEI, Look TV: 12 RON

UPC: Look Plus - inclus în pachetul de bază - 27 LEI, Look TV: 10 RON

Seenow: ambele canale sînt incluse în pachetul Koolnet - 5 EURO + TVA (poate fi urmărit pe Smart TV sau pe televizoarele obişnuite, conectînd tableta sau smartphone-ul cu un cablu HDMI, pot fi urmărite şi înregistrările meciurilor la orice oră)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (157)
alexandrutop
alexandrutop  •  12 August 2014, 11:34
Postat de sebi27 pe 10 August 2014, 15:32

Daca pentru unii 10 lei e o avere, nu un pachet de tigari sau un litru jumate de benzina sa vedem dupa 3-4 etape urmarite pe net cu imagini sacadate si cu calculatoarele pline de virusi ,cine e mai castigat aia care au dat 10 lei sau restul ! Asa e, aia care difuzeaza liga 1 ilegal ca sa le faca unora un bine, o fac din iubire de fotbal ............nu pentru pop-urile care se instaleaza ilegal in computerele lor programe de spy !

Asta cu meciurile urmarite online iese din discutie pentru oricare dintre noi care apreciaza calitatea. As fi dispus sa platesc si mai mult de 10 lei sau cat e, la un operator serios, nu la dolce care isi schimba deciziile dupa cum bate vantul, pentru a urmari Liga 1 in HD. Banii respectivi am convingerea ca merg la cluburi si ajuta la evolutia echipelor.

fanexxl
fanexxl  •  12 August 2014, 11:31
Postat de udowasp pe 10 August 2014, 16:50

Onorabililor, Problema e pusa gresit, in sensul ca ar fi profesionist ca orice operator tv sa dea posibilitatea abonatilor sa aleaga daca vor sau nu sa vada Liga 1 si nu sa isi arate muschii fara pic de respect fata de abonati. Eu vreau sa vad Liga 1, sunt dispus sa platesc extra pentru asta dar RDS este singurul operator de cablu din zona asa ca singura sansa sa vad fotbal legal este abonamentul la SeeNOW pe care l-am platit deja, 5euro/luna. Celor care vor sa vada gratis campionatul intern bun sau rau nu are importanta le recomand sa mearga in Anglia, Franta, Germania si sa o faca acolo si discutam dupa aceea. Nu cred ca disputa trebuie dusa gratis vs platit, Paszcany vs Romani.

Si de ce nu sunt profesionisti cei de la rds? Pentru ca nu au fost niciodata. Au dat Liga 1 doar cata vreme le-a convenit, ca aveau blaturi cu Mitica. Acum abonatii lor platesc aceste jocuri de culise prin imposibilitatea de a urmari Liga 1

cosmin.voinea
cosmin.voinea  •  11 August 2014, 11:47
Postat de je__ pe 10 August 2014, 16:01

Eu n-as vrea sa preia si RCS-ul meciurile. Nu pentru a da 10 lei in plus, ci pentru ca ma enerveaza gandul sa-i dau vreun leutz lui Pascani (nu ma intereseaza cum se scrie corect numele ungurului), vedea-l-as cersind la coltu' strazii! Oricum, sunt interesante maximum 2-3 meciuri pe etapa, pe care le pot vedea lejer pe net. Naiba se uita la meciuri cu Botosani, Chiajna, Viitorul, Gaz Metan, etc.

Pai si nu le vor prelua, asta e cert. Dar isi vor pierde o mare parte din abonati, daca nu au facut-o deja, pentru ca sunt singurii fara meciuri din campionatul nostru. Si orice s-ar zice, romanul la Liga 1 vrea sa se uite in principal, si dupa aia la alte campionate

Vezi toate comentariile (157)
Comentează