MEDIA  ·  GSP LIVE

Adrian Falub a fost la GSP Live! Urmărește emisiunea integrală AICI

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 08:23

Costin Ștucan l-a avut invitat pe fostul antrenor din sezonul trecut al Concordiei Chiajna, Adrian Falub.  

Antrenorul în vârstă de 48 de ani este o legendă a Universității Cluj, activând pe vremea când era jucător timp de 7 sezoane, între anii 1989-1996, adunând un total de 148 de meciuri pentru „șepcile roșii” 

Și-a început cariera de antrenor la același club, trecând apoi pe la echipe precum Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș, UTA Arad și Chiajna, la unele echipe având mai multe mandate. 

Sezonul trecut, Falub a retrogradat cu Concordia Chiajna, echipă pe care o preluase la începutul anului. În prezent, fostul fundaș al celor de la „U” nu are echipă. Adrian Falub nu va povesti despre cariera sa de antrenor și jucător, povești din „bucătăria” echipelor pe la care a trecut dar și de ce nu a reușit să o salveze pe Chiajna. Alături de Costin Ștucan, va analiza prestația senzațională a CFR-ului în meciul de pe Celtic Park și calificarea nesperată obținută de ardeleni, dar și ce șanse au FCSB și Craiova să treacă și ele mâine mai departe. O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1