MEDIA  ·  GSP LIVE

Adrian Falub a fost la GSP Live! Urmărește emisiunea integrală AICI

Miercuri, 14 August 2019

Costin Ștucan l-a avut invitat pe fostul antrenor din sezonul trecut al Concordiei Chiajna, Adrian Falub.  

Antrenorul în vârstă de 48 de ani este o legendă a Universității Cluj, activând pe vremea când era jucător timp de 7 sezoane, între anii 1989-1996, adunând un total de 148 de meciuri pentru „șepcile roșii” 

Și-a început cariera de antrenor la același club, trecând apoi pe la echipe precum Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș, UTA Arad și Chiajna, la unele echipe având mai multe mandate. 

Sezonul trecut, Falub a retrogradat cu Concordia Chiajna, echipă pe care o preluase la începutul anului. În prezent, fostul fundaș al celor de la „U” nu are echipă. Adrian Falub nu va povesti despre cariera sa de antrenor și jucător, povești din „bucătăria” echipelor pe la care a trecut dar și de ce nu a reușit să o salveze pe Chiajna. Alături de Costin Ștucan, va analiza prestația senzațională a CFR-ului în meciul de pe Celtic Park și calificarea nesperată obținută de ardeleni, dar și ce șanse au FCSB și Craiova să treacă și ele mâine mai departe. Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1