GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Adrian Ilie, invitatul săptămânii la „Prietenii lui Ovidiu”. MIERCURI, ora 20:00, pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 16:16 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 16:46

Adrian Ilie este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. O prezență extrem de rară în mass-media românească, cel supranumit „Cobra” a acceptat să vorbească despre o carieră excepțională cu directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Totul despre începuturile lui Adrian Ilie în fotbal la Craiova și mai apoi la Steaua, transferurile la Galatasaray, Valencia și Beșiktaș. Povești din vestiare celebre, cine i-a pus porecla „Cobra”, dar și cum a ratat un transfer cu multe zerouri la Real Madrid, veți afla miercuri seară, de la ora 20:00.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează