GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Adrian Marțian, fostul patron al echipei UTA Arad și ultimul înscris pe lista de doritori al clubului Dinamo, este ACUM invitatul lui Costin Ștucan, la GSP Live!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 09:00

Dinamo are în fiecare zi câte un nou cumpărător. Adrian Marțian, om de afaceri și fost patron al „Bătrânei Doamne” și-a exprimat și el dorința de a prelua clubul de la Ionuț Negoiță. Acesta ne va lămuri, astăzi, de la 09:01, la GSP Live, care sunt cu adevărat intențiile sale și care sunt șansele de a prelua Dinamo. 

Astăzi este finala pentru EURO! România are nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare, astăzi, împotriva Suediei, ocupanta locului 2. A început deja un „război” în social media, contul naționalei trecând ieri în ofensivă, după acuzele nefondate de rasism asupra noastră. Totul se decide astăzi în privința șanselor noastre la calificare.

Chiar dacă pierdem astăzi, victoria Cehiei de aseară împotriva celor de la Kosovo, 2-1, ne-a asigurat calificarea la barajul UEFA Nations League. Toate aceste subiecte vor fi discutate astăzi, la GSP Live, de la 09:01.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
doomsday2000
doomsday2000  •  15 Noiembrie 2019, 09:04

Bine ai venit la dinamo, Adrian Marțian, ai susținerea întregii suflări dinamoviste

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  15 Noiembrie 2019, 08:56

Deci ne prezentata in alt viitor comparator. Mo am notat. De asta chiar nu stiam. Luati pe judete pe rind.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează