GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Alexandru Băluță a fost la GSP LIVE! Urmărește emisiunea integrală AICI

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 08:00

Alexandru Băluță (25 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan de vineri dimineață, la GSP LIVE. 

Proaspăt câștigător al eventului cu Slavia Praga, Băluță a fost la GSP LIVE și a vorbit despre experiența din Cehia, absența de la națională pentru meciurile cu Malta și Norvegia și a comentat ofertele pe care le are din România, de la FCSB și CSU Craiova.

Emisiunea GSP LIVE este de luni până vineri de la ora 09:01 și poate fi urmărită ACUM pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  01 Iunie 2019, 16:33

Băluţă, Vătăjelu,Ivan,Mitrită... oameni de baza ai Nationalei uitati de nea contra, cel mai slab antrenor . Păi ce să îi învete Contra pe ăştia la antrenamente? Haide-haide...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează