GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea un nou reality-show, la Antena Stars! Filmările au început

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 11:51

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor FCSB, vor avea un reality-show la Antena Stars. Cei doi vor fi urmăriți de camere TV în majoritatea evenimentelor importante din viața lor.

Anamaria Prodan a venit la emisiunea lui Costin Ștucan, GSP Live, cu o echipă de filmare. Impresara în vârstă de 47 de ani va apărea alături de soțul ei la emisiunea „Prodanca şi Reghe - Preţul succesului" şi va fi difuzată, în curând, pe Antena Stars, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan, înlocuită de Geanina Ilieș la Pro TV

După ce a fost la cârma emisiunii Gospodar fără pereche timp de două sezoane, Anamaria Prodan Reghecampf a renunțat pentru o perioadă la televiziune, pentru a se putea dedica familiei sale. Acum, se pare, a revenit! 

+19 FOTO

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! Dialog INCREDIBIL: „Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile”

Citește și:

Geanina Ilieș, noua prezentatoare de la Gospodar fără pereche: "Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează