GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SCANDALUL EURO 2012 - TVR

Andi Vilara: "Mi-am dat demisia din TVR în martie 2011, cu vreo 9 luni înaintea semnării contractului TVR-Dolce"

Andi Vilara, fostul director al Departamentului Sport al TVR (foto: evz.ro)
Andi Vilara, fostul director al Departamentului Sport al TVR (foto: evz.ro)

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 13:52

Andi Vilara, fostul director al Departamentului Sport al TVR a reacţionat la scrisoarea lui Vlad Enăchescu publicată astăzi de GSP.RO. Acesta a precizat că există unele erori în ceea ce spune actualul directorul DolceSport şi a venit cu clarificări în pe marginea acestui subiect.

"În scrisoarea lui Vlad Enăchescu, publicată astăzi pe pagina de internet a Gazetei Sporturilor, apare în doua rînduri precizarea «contractul TVR-Romtelecom a fost semnat în noiembrie 2011». Aşa o fi, nu am de unde să ştiu şi mărturisesc că nici nu mă interesează. Însă Vlad Enăchescu mai scrie: «O menţiune foarte importantă pe care doresc să o fac este că, la acea vreme, redactor şef al Departamentului Sport TVR era Andi Vilara», precum şi  «s-a stabilit o comisie de negociere a contractului, din partea SRTV făcînd parte Andi Vilara, Dan Radu, Director Programe SRTV şi Alexandru Lazescu, PDG».

Cred că este vorba de o confuzie, ca să nu-i spun altfel. Şi aceasta pentru că, pur şi simplu, eu mi-am dat demisia din SRTV la începutul lunii martie 2011, cu vreo 9 luni înaintea semnării contractului (indicată de către Vlad Enăchescu), încheind din acel moment orice relaţie cu instituţia respectivă. Încă din luna noiembrie 2010, funcţia de director (şi nu redactor şef, cum scrie Vlad) al Departamentului Sport TVR a fost ocupată de Cosmin Cernat, în urma unui concurs la care, este drept, am participat şi eu", a precizat Vilara pentru GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
bstefan
bstefan  •  15 Iunie 2012, 17:59

Andi Vilara, face parte dintre comentatorii sportivi ajunsi la deplina maturitate. Nici nu concepem sa nu-l auzim la JO, comentand competitia de atletism. Alaturi de Nae Marasecu vor produce desigur incantare prin amanuntele din aceasta lume mirifica, World A. Nu cred ca are vre-un amestec in scandalul TVR-Dolce. Mai curand Cernat sau alt schelet uitat in dulapurile prafuite cu redactori netalentati care papa banii TVR de pomana. Spre binele lui as dori sa-l stiu pe Hobana in afara oricarei suspiciuni, altfel cine ne-ar mai comenta la EuroSport concursurile de sarituri cu schiurile?

foxy
foxy  •  15 Iunie 2012, 16:43

Desfiintati TVR, ca eu oricum nu le mai dau nici un ban...Pe banii romanilor golanii astia fac afaceri in interes personal... banii romanilor

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  15 Iunie 2012, 14:52
Postat de kand pe 15 Iunie 2012, 14:47

ca-n Romania, au inceput sa dea vina unul pe altul DESFIINTATI TVR cum a zis BASESCU !

pai astia care au furat din tvr tot ce se putea fura abia asteapta sa fie desfiintat tvr-ul. de desfiintat se face repede....dar cu datoriile si furaciunile ce se intampla? mi-se pare aiurea ca toti sa fure si singura pedeapsa este sa-i dea afara! pai nu merge asa tata......sa plateasca tot ce au furat....sa li-se comfiste averile....sa faca puscarie

Vezi toate comentariile (12)
Comentează