GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REALITATEA TV

Andone comentează la Realitatea Sportivă rezultatul cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

În această seară, de la ora 22.20, Emanuel Terzian, Cristian Geambaşu şi Ilie Dumitrescu vor dezbate meciurile etapei, printre care Steaua-Dacia Mioveni şi CFR-Pandurii.

Ioan Andone va interveni în direct de-a lungul întregii emisiuni din studioul teritorial al RTV de la Cluj. El va comenta rezultatul înregistrat de echipa sa în meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

În cadrul emisiunii vor fi difuzate transmisiuni în direct de la stadionul Steaua, precum şi conferinţa de presă de după meciul Steaua-Dacia Mioveni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  06 Aprilie 2008, 21:02

uitati-va la ei cum joaca:)) mintiti fotbalul! am spus-o si o repet: clujul a fost un foc de paie!!! acum cine v-a lucrat,muresane? bye bye,champions league,n-aveti fata nici de uefa,oricum nu mai prindeti locul doi!!! ungurii nu mai joaka nimik astai adevaru ....aste le e valoarea ....ca muresan ii tot lauda cas de milioane!!!

 •  06 Aprilie 2008, 20:03

Ce rau v-a facut Andone ? Chiar mai are ce sa zica dupa un asa meci ? . As vrea sa stiu cam cate meciuri NU AU FOST ARANJATE in acest campionat. Foarte slabe meciuri. Azi am stat cu spatele la TV, am audiat doar meciurile , si am navigat pe net. Nici o echipa din cele de pe primele 5 locuri nu merita sa joace in europa.

 •  06 Aprilie 2008, 19:41

lkj;l

Vezi toate comentariile (3)
Comentează