GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FANATIK SHOW

Andrei Cristea vine la Fanatik Show, de la ora 18:00!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Atacantul lui Dinamo, Andrei Cristea, este invitat în această seară la emisiunea Fanatik Show. Acesta va vorbi despre problemele interne de la Dinamo, dar şi despre locul ocupat de echipa sa după încheierea turului şi despre posibila despărţire de Dinamo. Emisiunea va fi moderată de Horia Ivanovici care îl va avea alături şi pe reporterul Gazetei Sporturilor, Dan Udrea.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
cez.fcd
cez.fcd  •  08 Decembrie 2010, 18:28

Buna seara am si eu o intrebare Dece Andrei nu mai joaca titular si joaca domnu andone cu , Marius nicolae Si il pune in joc prin minutele 70 80 Nu se inteleg ?

mightymo_tm
mightymo_tm  •  08 Decembrie 2010, 18:20

Mergi la Timisoara?

biid
biid  •  08 Decembrie 2010, 14:59

Daca vorbeste despre problemele de la Dinamo,inseamna ca este mai g!unoi decat HI.Acelasi HI care,intr-o emisiune cu Petrescu, s-a mirat cum de la ei nu se balacesc conducatorii in albia de porci,ce discuta(!!!) la emisiuni sportive daca nu se injura, cum se poate sa nu se comenteze ore intregi arbitrajul,etc.?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează