MEDIA  ·  MEDIA

Anunț important pentru iubitorii fotbalului » O companie de cablu a făcut anunțul în privința drepturilor TV pentru Liga Campionilor și Europa League

Sambata, 08 Septembrie 2018, 10:37

UPC România a anunțat printr-un comunicat că posturile de televiziune Look Sport și Look Plus se vor vedea în continuarea în rețeaua de cablu, după ce-a fost prelungit acordul între părți pentru următorii trei ani.

Potrivit reprezentanților UPC, televiziunile Look se pot vedea și pe aplicația online Horizon Go, dar utilizând și funcția Replay a mediabox-ului Horizon, conținutul fiind disponibil cu până la șapte zile în urmă. Pentru a activa serviul "sport" abonații acestei firme de cablu trebuie să plătească 10 lei lunar pentru 11 canale, care includ și cele două posturi amintite mai sus.

Pe lângă Champions League și Europa League, Look Sport și Look Plus, mai transmis meciurile din Liga 1, Liga 2, Cupa României, dar și partide din campionatul Spaniei și Italiei. În acest moment, UPC are 3,1 milioane de abonați pe tot teritoriul României!

Mai mult, până pe 21 septembrie 2018, toți clienții UPC au vizionare liberă pentru toate canalele incluse în extraopțiunea Sport.

"Prin încheierea parteneriatului cu Look TV, clienții noștri vor avea ocazia să trăiască emoția tuturor meciurilor din UEFA Champions League și Europa League, care se alătură celorlalte competiții fotbalistice din campionatul național. Ne bucurăm să extindem oferta noastră de conținut premium cu cele mai importante competiții din fotbalul european ca parte a strategiei de a oferi divertisment nelimitat, pe orice device", a declarat Mihnea Rădulescu, CEO al UPC România.

CE MECIURI VEZI SĂPTĂMÂNA VIITOARE DIN EUROPA PE CANALELE LOOK

Marți, 18 septembrie

Inter Milano – Tottenham, 19.55 (LOOK SPORT)
Barcelona – PSV Eindhoven , 19.55 (LOOK PLUS)
AS Monaco- Atletico Madrid, 22.00 (LOOK SPORT)
Liverpool – Paris Saint Germain, ora 22.00 (LOOK PLUS)

Miercuri , 19 septembrie

Șahtior Donetk – Hoffenheim, ora 19.55 (LOOK SPORT)
Ajax Amsterdam – AEK Atena, ora 19.55 (LOOK PLUS)
Real Madrid – AS Roma, ora 22.00 (LOOK SPORT)
Valencia – Juventus, ora 22.00 (LOOK PLUS)

Joi, 20 septembrie

Sevilla – Standard Liege, ora 19,55 (LOOK SPORT)
PAOK Salonic – Chelsea, ora 19,55 (LOOK PLUS)
Dinamo Zagreb – Fenerbahce Istanbul, ora 22.00 (LOOK SPORT)
Ludogoreț Razgrad – Leverkusen, ora 22.00 (LOOK PLUS)Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (2)

andrei.f  •  08 Septembrie 2018, 13:21

Acum câţiva ani, am mai plătit odată 10 lei pentru transmisiuni fotbalistice la UPC, sper că nu mă înşel. Ăştia se obrăznicesc, cred că o să trec pe Digi !

sooos1ck  •  08 Septembrie 2018, 12:42

In sfarsit, vedem si pe UPC "ceva" fotbal, vroiam sa migrez la Digi sau Telekom, dar nu mai are rost!

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1