GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMIER LEAGUE

Arsenal - Chelsea a fost transmis la Dolce şi la UPC, nu şi la RDS!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 01:38

Eurosport a cumpărat drepturile de televizare pentru Premier League pînă în 2016, dar microbiştii din România nu au putut urmări campionatul Angliei în weekendul trecut.

RDS a întrerupt prima partidă din etapă, Liverpool - Cardiff, la finalul primei reprize, şi nu a mai transmis alt meci, în timp ce Dolce nu a transmis deloc.

Abonaţii UPC au avut noroc, compania de cablu transmiţînd toate partidele de pe Eurosport din weekendul recent încheiat.

Dacă la RDS nu s-a putut vedea nici meciul Arsenal - Chelsea din această seară, nu acelaşi lucru s-a întîmplat la Dolce, care a decis să transmită Premier League. Derby-ul londonez a fost în direct la Dolce, dar şi la UPC.

La acea oră, la RDS, pe Eurosport Internaţional era wrestling.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  25 Decembrie 2013, 08:28
Postat de petrescu1996 pe 24 Decembrie 2013, 08:30

Omule,sunt eu abonat orange!dar si rds.Despre orange am doar cuvinte de lauda,canale multe hd,calitate super,ai la ce te uita.E cu multe clase peste rcs.Deci merita sa ti instalezi.

Da, aşa e, sunt multe canale HD, dar şi multe programe inutile! Dar nu poţi spune că sunt peste RDS, nici măcar peste Dolce! În primul rând că abonamentul Orange e considerabil mai mare decat la RDS şi uşor mai mare decât cel de la Dolce. Şi sunt multe transmisiuni sportive pe care, dacă nu ai RDS sau Dolce, le ratezi cu vârf şi îndesat la Orange. Dar cel mai mare neajuns al lor e că nu deţin încă drepturi de difuzare pentru pachetul HBO!

c7eric
c7eric  •  24 Decembrie 2013, 12:12
Postat de petrescu1996 pe 24 Decembrie 2013, 08:30

Omule,sunt eu abonat orange!dar si rds.Despre orange am doar cuvinte de lauda,canale multe hd,calitate super,ai la ce te uita.E cu multe clase peste rcs.Deci merita sa ti instalezi.

Multumesc de raspuns

c7eric
c7eric  •  24 Decembrie 2013, 12:07
Postat de valiii pe 24 Decembrie 2013, 10:47

amândoi bilet pe scor exact 0-0 100 de lire pariati , hmmmm nu stiu ce sa mai cred , vorba unuia dintre ei lui Chelsea ii place sa mai facă d-astea . Chiar așa sa fie !!!"

Ok, ai o opinie argumentata. Eu nu am treaba cu pariurile dar Chelsea are probleme mari la constructie ca sa-si creeze ocazii de gol si cand le creeaza le rateaza prosteste. Mou a declarat dupa infrangerea cu Sunderland ca decat sa joace ofensiv, urcand multi jucatori in atac si sa piarda puncte mai bine revine la jocul lui defensiv. A incercat sa joace ofensiv sa nu mai fie criticat, dar nu-i iese. Si cu jocul defensiv Chelsea a avut 4-1 suturi pe poarta. Chiar daca eu am sperat sa bata Chelsea cu 1-0, probabilitatea mare era ca scorul sa se termine 0-0, cunoscand forma din ultimele 2 saptamani ale celor 2 londoneze ;)

Vezi toate comentariile (60)
Comentează