GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DVD DOBRIN

Azi, cu Gazeta Sporturilor, ai DVD-ul Dobrin plus un cadou!

Marţi, 25 octombrie, ai DVD-ul Dobrin. Numai cu Gazeta Sporturilor
Marţi, 25 octombrie, ai DVD-ul Dobrin. Numai cu Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 00:05

Gazeta Sporturilor reface cuplul de aur din fotbalul românesc al anilor ’70, Dobrin Dumitrache.

Azi, 25 octombrie, cu o zi înainte de comemorarea a patru ani de la dispariţia marelui Nicolae Dobrin, ai la chioşcuri, împreună cu Gazeta, DVD-ul Dobrin, la preţul de 10,99 lei.

În aceeaşi zi, împreună cu Gazeta, primeşti cadou DVD-ul cu Dumitrache. Descoperă imagini de arhivă memorabile cu cei doi artişti ai fotbalului! Exclusiv cu Gazeta Sporturilor!

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (4)
melberg
melberg  •  26 Octombrie 2011, 20:14

acest dvd ar trebui sa il vada si "marii" nostri jucatori din ziua de azi care se accidenteaza din orice sunt niste "nimicuri " pe langa dumitrache balaci ,dobrin ,camataru ,dudu georgescu ,hagi ...speram ca veti scoate si alte dvd-uri cu fostii mari jucatori ca de astia din liga 1 ne e scarba sa ne uitam

teilandezu
teilandezu  •  24 Octombrie 2011, 18:21

Lua-ti DVD.ul , daca vreti sa vedeti pe Dobrin, cel mai mare FOTBALIST roman de dupa razboi .Acolo veti vedea tehnica complexa (dribling , conducerea si protejarea balonului , lovirea mingiei cu toate partile piciorului , inclusiv calciiul ,stopul ...), clarviziune in joc , intuitie si in special RESPECT fata de adversar . De aceea a fost adulat si aplaudat pe toate stadioanele din tara si chear de afara .Lectie de fotbal .

mihaitihan
mihaitihan  •  24 Octombrie 2011, 17:55

sa nu uitam de "Craiova Maxima" sau de Ilie Balaci. domnule Ioanitoaia stiu ca sunteti un mare fan al Stiintei, va rog faci tot ce este posibil sa apara si un DVD cu legendele Olteniei, din anii 80.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează