GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Balaj și Mutu, OUT de la CFR + Scandal MONSTRU la FCU Craiova » GSP Live

Cristi Balaj/ foto Imago Images
Cristi Balaj/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 11:01 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 12:52

Alexandru Barbu l-a avut invitat la ediția de astăzi a GSP Live pe jurnalistul GSP, Adrian Duță. Președintele Federației Române de Pescuit, Ștefan Popescu, s-a alăturat telefonic, aducând acuzații grave la adresa conducerii sportului românesc.

FCU Craiova a fost eliminată ieri din Cupa României de FC Voluntari la loviturile de departajare, un scandal imens declanșându-se anterior. Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu managementul clubului, răspunsul tatălui său, patronul formației, fiind pe măsură. În celălalt „sfert”, U Cluj s-a impus în prelungiri contra celor de la UTA Arad, 1-0. Astăzi, Universitatea Craiova va întâlni pe Oțelul pentru a stabili ultima semifinalistă a competiției.

După umilința de la Hunedoara, cad capete în Gruia! Adrian Mutu și Cristi Balaj și-au anunțat ieri demisiile, iar situația de la echipa patronată de Neluțu Varga nu este roz: CFR este în pericol de a rata cupele europene în acest sezon.

Tot ieri, Dănuț Lupu a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, după ce a fost prins conducându-și autovehiculul fără permis. Dănuț Lupu a fost întâmpinat la ieșirea de la Rahova de mai mulți reprezentanți ai celor mai importante trusturi de presă din România.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează