GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

Bani mai mulţi pentru cluburi » Cît primesc în plus echipele din Liga 1 de la noul deţinător al drepturilor TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 14:24

ISB plăteşte cu 1,74 milioane de euro mai mult decît RCS-RDS în sezonul trecut.
Intel Sky Broadcast, firma care deţine drepturile TV ale Ligii 1, a dezvăluit suma pe care o va plăti cluburilor în acest sezon.
Echipele româneşti din primul eşalon vor încasa 35,34 milioane de euro (TVA inclus), cu 1,74 milioane peste cît a plătit RCS-RDS, deţinătorul drepturilor în sezonul trecut, susţine Intel Sky.

”Suma ce revine din drepturile de televizare ale Ligii 1 este de 34.100.000 de euro (TVA inclus), în timp ce pentru Cupa Ligii, drepturile de televizare se ridică la 1.240.000 de euro (TVA inclus), deci cu 1.740.000 de euro (TVA inclus) mai mult decît în sezonul precedent, sume ce urmează a fi împărţite în funcţie de algoritmul gîndit de Liga Profesionistă de Fotbal”, se arată în comunicatul Intel Sky.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
cosmin.voinea
cosmin.voinea  •  28 Septembrie 2014, 16:35
Postat de godofwars pe 27 Septembrie 2014, 12:22

Si cluburile mari ar putea ajunge sa aiba ca principala sursa de finantare drepturile tv. Daca s-ar intampla lucrul asta, ar fi cu adevarat profesioniste. Momentan ei sunt un fel de pravalii cu patroni. De obicei patronii sunt oameni cat mai controversati

Dar patronii aia controversati, baga bani in jucatori, in salarii, in baze sportive. Chiar daca incaseaza din drepturile tv sume importante, ca sa te bati cu o echipa pentru primele locuri, trebuie sa bagi si alti bani pe langa aceia. Intr-adevar Sky a ridicat anul acesta putin stacheta, si am increderea ca o vor tine asa, deja semnand cu doi furnizori importanti contracte, Upc si Rtc, dar trebuie sa mai vina si bani din alte surse ca sa putem face fata cu echipele de club la nivel european

neamarian
neamarian  •  28 Septembrie 2014, 16:29

Hai ca mai sunt cateva ore si incepre Steaua cu Astra Giurgiu. Sa intre repede astia de la rds pe net ca sa vada meciul si sa se lauda ca se vede perfect, zici ca esti pe stadion :)))) Ce sa zica ma si ei, cand stiu ca orice ar face, nu vad Liga 1.

virgil_microbistu
virgil_microbistu  •  28 Septembrie 2014, 11:14
Postat de godofwars pe 27 Septembrie 2014, 15:32

Nu ca ar fi vreo mare realizare sa bati pe Dinamo (asta din prezent) dar Rapid va invinge cu 3-1

Bine ca nu m-am luat dupa tine, ca ma gauream :))))). Eu am pus egal, dar tot degeaba. Nu esti bun tipser :P

Vezi toate comentariile (22)
Comentează