GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR 2022

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs

Roxana Ciuhulescu: „M-au scos din consiliu, m-au izolat și mi-au dat 4 cutii cu mâncare”
Roxana Ciuhulescu: „M-au scos din consiliu, m-au izolat și mi-au dat 4 cutii cu mâncare”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 09:40 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 10:10

Invitată la GSP Live, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre Survivor 2022, reality-show-ul în care a participat și a fost eliminată din cauze medicale. 

  • Roxana Ciuhulescu a vorbit despre condițiile aspre în care participă concurenții Survior: fără mâncare, în frig, izolați de restul lumii;
  • Consilieră la Ministerul Sportului, Roxana a povestit ce s-a întâmplat imediat după eliminarea din concurs și cum a slăbit 7 kilograme.
Ofertă amețitoare primită de Bănel Nicoliță » La „Survivor România”, mai bine ca la FCSB
Survivor
Ofertă amețitoare primită de Bănel Nicoliță » La „Survivor România”, mai bine ca la FCSB

Roxana Ciuhulescu: „M-au scos din consiliu, m-au izolat și mi-au dat 4 cutii cu mâncare”

„Nu am crezut nicio clipă că voi pleca. Îmi bătuse Zmărăndescu obrazul că am luat imunitatea, deși eram accidentată. I-am spus că am câștigat imunitatea fiindcă sunt accidentată la genunchi, nu la partea superioară a corpului, pe care am folosit-o în proba de imunitate. 

În fine, m-au scos la consiliu, din motive medicale. De multe ori, în concurs, aveam senzația că visez. Aveam momente când nu eram lucidă, din cauza foamei. Aveam amețeală, nu știam dacă e viață reală.

În fine, am plecat din consiliul de eliminare, am ieșit și a venit o tipă, mi-a luat rucsacul. Eu mă dusesem chitită să îi las lui Robert niște șosete și un rucsac. Dar nu mai aveam voie să mă întâlnesc cu nimeni, să nu mai am niciun schimb de replici, ca să nu primesc niciun mesaj pentru acasă. M-au văzut, m-au luat de acolo și m-au dus într-o mașină, unde am așteptat o oră și jumătate până s-a terminat consiliul.

O tipă mi-a pus în brațe 4 cutii de mâncare: orez cu carne, șnițel, salată. Am întrebat: pentru cine e, pentru toată echipa? Mi-au răspuns că și-au imaginat că îmi e foame, deoarece am mâncat numai nucă de cocos și orez, toată perioada Survivor.

Oricum, 2 zile am mâncat două linguri de orez, că nu puteam să mănânc mai mult. Mi-a zis medicul să nu mănânc. Să nu mă forțez. Slăbisem foarte tare, aproape 7 kg, ajunsesem să îmi bag toate hainele în pantaloni, ca să nu-mi cadă. Apoi, zi de zi, am simțit că mă umflu, că mă refac”, a explicat Roxana Ciuhulescu la GSP Live. 

Citește și:

CONFIRMAT: un sportiv de elită la Survivor 2022! Cel mai mare nume din concurs!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  14 Februarie 2022, 18:58

O emisiune pentru cocalari.

2390836174295086
Chis Eduard  •  14 Februarie 2022, 12:08

Acest monument al incompetentei , selectionata de Novak sa consilieze ce ?? toanta , plina de mofturi Mai incearca sa prosteasca lumea cat e ea de sportiva , s-a vazut ca nici sa alerge nu putea Oameni din astia se incalzesc prin administratia publica , lingand un os aruncat de vreun ministru Ciuhuleasca o ex " ***" care de fapt nu are nici o specializare, plimbata prin televiziune acum prin guvern

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  14 Februarie 2022, 11:02

Concursul asta nu e pentru oricine , corect era sa spuna aici ca nu avea ce cauta in acest tip de reality show. Asta s a vazut inca de la inceput.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează