GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR 2023

Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile: „Nu știu cum reacționez dacă fac foamea”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 13:36 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 09:13

Ștefania Stănilă, 25 de ani, fostă gimnastă medaliată cu aur la Campionatul European de gimnastică din 2014, participă la Survivor 2023, emisiunea de divertisment ce aduce mai mulți sportivi la start. 

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. Showul debutează în această seară. 

Ștefania Stănilă: „Deja mă văd în finala Survivor 2023”

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri. 

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup.

Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele.

Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, a spus Ștefania Stănilă înainte de prima emisiune Survivor, conform Pro TV.  

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
+32 FOTO

Cine sunt concurenții Survivor 2023

  • Cei 12 FAIMOȘI: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.
  • Cei 12 RĂZBOINICI: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Tentații sexuale la Survivor? Mărturia lui Alexandru Nedelcu: „Dacă venea o blondă la noi?”

Alex Delea a câștigat Survivor 2022! A învins-o în finală pe Elena Chiriac, campioană de taekwondo, și a încasat o sumă fabuloasă!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
paiazze
paiazze  •  11 Ianuarie 2023, 15:12

Buzele alea sunt de colectie... Orice femeie care isi face buzele asa si se crede mai frumoasa decat in original ***. Bine le-a zis cineva "bot de rata".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirstelistu
mirstelistu  •  11 Ianuarie 2023, 08:10

Cine este stefania, buna intrebare. Doar o alta cheridă pompata de presa circara care se crede vedeta, mai pe romaneste o alta care țocăie ciocane ca sa apara ca vedeta

kordell
kordell  •  11 Ianuarie 2023, 02:55

Fotografia e facuta pe salteau pe care practica ea "gimnastica" ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează