GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Cine intră în play-off? Victor Vrînceanu și Vlad Nedelea au făcut analiza ultimei etape din Liga 1, la GSP Live » Vezi emisiunea integrală

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 07:26

Victor Vrînceanu și jurnalistul GSP.ro, Vlad Nedelea, au analizat luni dimineață, la GSP Live, ultimele rezultate din Liga 1. 

Dinamo București s-a încurcat surprinzător pe terenul penultimei clasate, Hermannstadt, scor 2-4, rezultat care pune din nou sub semnul întrebării prezența „câinilor” în primele 6 echipe, la finalul sezonului regulat.

FCSB s-a impus acasă, 2-0 împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș și pare că a anulat orice dubiu legat de prezența ei în play-off. Trupa lui Bogdan Argeș Vintilă sare până pe locul 4, peste Viitorul Constanța.

FC Botoșani s-a impus în fața liderului CFR Cluj și trece cu un punct peste echipa din „Ștefan cel Mare”. Așadar, lupta pentru locul 6 pare că se dă între Gaz Metan, FC Botoșani și Dinamo. 

Urmărește AICI emisiunea integrală: 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează