GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Claudiu Drăgan este invitatul lui Alberto Boțoghină la GSP Live (5 mai)

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 07:31 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 11:07

Alberto Boțoghină revine cu o nouă ediție marca GSP Live, în această dimineață, de la 09:01.

Invitatul din această dimineață este fostul atacant Claudiu Drăgan, fotbalist trecut pe la Dinamo, UTA Arad, Rapid, FC Argeș, Universitatea Craiova, Jiul sau FC Național. Alături de echipa din Ștefan cel Mare, acesta a câștigat trei campionate, dar și patru Cupe ale României, în perioada 2000-2004. A jucat în preliminariile Champions League cu Dinamo, are 20 prezențe în selecționata U-21, dar și aproximativ 60 goluri în peste 250 prezențe la nivelul primelor două eșaloane fotbalistice din România. În prezent, ocupă o funcție administrativă la UTA Arad, echipă ce se luptă pentru salvarea de la retrogradare în acest final de sezon.

Emisiunea va fi despre cariera acestuia, cum a ajuns în fotbalul mare din România, povestiri cu foști colegi sau antrenori, dar și despre actualitățile din fotbalul românesc: cine va ridica trofeul de campioană la sfârșitul sezonului, situația din play-off-ul Superligii, lupta la retrogradare, situația de la UTA Arad și a lui Rareș Pop, ce părere are de fosta sa echipă, Dinamo și retrogradarea acesteia în Liga a 2-a, dar și ce șanse de promovare au elevii lui Ovidiu Burcă.

Emisiunea va fi transmisă pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează