MEDIA  ·  MEDIA

Concurență serioasă pentru PRO TV! Schimbare importantă la Observator, pe Antena 1

Camelia Bălțoi
Camelia Bălțoi

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 11:06

Începând din această seară, sportul revine la Antena 1! După o pauză de 6 ani, de la ora 20:00, imediat după Observator, principalul jurnal al postului.

Gazdele jurnalului vor fi Camelia Bălțoi, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la TV DigiSport și Alexandra Tudor, ultima dată la B1 TV.

Sport de trei ori pe zi la Antena 1

"Deși toate competițiile sportive sunt amânate, sportul nu se oprește niciodată și rămâne un liant important între oameni. Deși izolați în casele lor, sportivii și suporterii lor sunt mai conectați ca niciodată, iar noua rubrica a Observatorului va prezenta în fiecare zi cum pasiunea, spiritul de echipă, perseverența, sacrificiul și munca dusă împreună ne vor ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dificilă", spun oficialii postului.

Dacă sportul se întoarce la Antena 1 în această seară, acesta va fi difuzat și începând de mâine dimineață. În două intervenții în direct, de la ora 06:30 și 07:30. Mai mult, de săptămâna viitoare, rubrica va fi inclusă și în jurnalul de noapte, de la ora 23:30.

Cine prezintă? Camelia Bălțoi și Alexandra Tudor

"Sportul este iubit de întreaga planetă, iar eu şi colegii mei vă promitem spectacol. Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi. Sportul ne unește pe noi toți, ne aduce împreună, iar în meciul nostru contra virusului, trebuie neapărat să jucăm în echipă și să luptăm împreună. În perioada pe care o traversăm, oamenii au nevoie și de un zâmbet. Se pot baza pe mine pentru asta!", spune Camelia Bălţoi. 

Alexandra Tudor a declarat: "Va fi un program dinamic şi atractiv fără să lase informaţia importantă deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e să ne inspiram din sport: ca să câştigi un meci, trebuie să te antrenezi, să respecţi regulile, să te sacrifici pentru echipă şi să nu renunţi niciodată la luptă! Mă bucur foarte mult că mă întorc la prima mea dragoste, prezentarea ştirilor sportive, după o pauză mai îndelungată". Alexandra Tudor este născută în Bucureşti, a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice.

Alexandra Tudor

COVID-19. Sfaturi de la nutriționiști: cum să nu te îngrași la izolare » Alimentele recomandate și cele de evitat

VEZI ȘI:Banii firmei-paravan a bucătăresei din Giurgiu, care a vândut măști la suprapreț, au venit din Abu Dhabi, sub steagul „cooperării” anunțate de Orban și de prințul Emiratelor
Libertatea
Comentarii (2)
sorinache  •  30 Martie 2020, 14:07

Esca tremură în chiloți deja de frica Alexandrei. Mare concurență, mare.

valyomanid4  •  30 Martie 2020, 13:15

Sa pleci( cazul Baltoi) de la un post care transmite fotbal intern si international, tenis, handbal, automobilism,etc..la un post care nu transmite nimic, nu poate fi decat un pas inainte numai daca te uiti in cont la sfarsitul lunii....

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1