GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Constantin David „Flencea”, campion cu Dinamo în anii '60, invitat la GSP Live » Urmărește emisiunea AICI!

Constantin David, poreclit „Titi Flencea”, o figură inconfundabilă în istoria lui Dinamo
Constantin David, poreclit „Titi Flencea”, o figură inconfundabilă în istoria lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 00:00 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 10:00

Constantin David „Flencea”, 79 de ani, campion cu roș-albii la începutul anilor '60, a fost invitatul de marți al lui Remus Dinu, la GSP Live. Emisiunea a început la ora 09:01. 

David a făcut parte din echipa „câinilor” care domina fotbalul românesc în anii 60, formație în tricoul căruia a obținut patru titluri și o Cupă a României câștigată într-o finală în fața Stelei, 1964, partidă disputată pe stadionul „23 august”, cu 90.000 de oameni în tribune.

Totul despre anii de glorie ai lui Dinamo, poveștile escapadelor din comunism, Dinamo după '90, epoca Borcea, dar și despre colapsul clubului din ultimii ani.

Constantin David a fost extremă stânga la Dinamo Bucureşti la începutul anilor '60, după care a jucat şi pentru „sateliţii” cu acelaşi nume din Bacău şi Piteşti. A prins acea generaţie dominatoare pregătită de Traian Ionescu şi Dumitru Nicolae Nicuşor, unde străluceau, printre alţii, Ion şi Lică Nunweiller, Pârcălab, Ene II, Piţi Varga, Titi Frăţilă, Datcu şi Uţu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează