GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Cosmin Cernat rămîne deocamdată la TVR, dar a fost exclus de la Olimpiadă

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 17:17

S-a încheiat şedinţa Consiliului de Administraţie al SRTv în care s-a discutat situaţia lui Cosmin Cernat referitoare la contractul bizar cu Dolce Sport.

Şeful de la sport din televiziunea publică rămîne deocamdată în funcţie, deoarece potrivit legii CA al SRTv nu poate lua nici o măsură administrativă împotriva lui Cernat atîta timp cît există în derulare o anchetă a poliţiei.

Cosmin Cernat a fost exclus însă din delegaţia TVR pentru Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, pe care urma să o conducă. În zilele viitoare va fi nominalizat un alt şef de delegaţie.

Mai multe amănunte despre scandalul revînzării drepturilor TV pentru Euro 2012, JO 2012, CM 2014 şi alte competiţii sportive în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de mîine!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează