GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Costin Ștucan a explicat cum i-a marcat Ovidiu Ioanițoaia cariera: „Mi-a zis: «Bă, eu vreau să-ți dau un Mercedes și tu vrei să mergi cu Dacia»”

Costin Ștucan, la GSP Live
Costin Ștucan, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 12:37 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 17:20

Costin Ștucan, reporterul Gazetei Sporturilor, a fost prezent în studioul GSP Live ca invitat, pentru o ediție specială a emisiunii, care a fost moderată de Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazetă.

În cadrul emisiunii pe care de obicei o moderează chiar el, Costin Ștucan a primit mai multe întrebări. Una dintre acestea a venit de la Cătălin Tolontan fostul redactor-șef al Gazetei Sporturilor și coordonator editorial pentru publicațiile Ringier, Libertatea și GSP.

VIDEO. Costin Ștucan a explicat cum i-a marcat cariera Ovidiu Ioanițoaia

„Adi m-a rugat și în același timp m-a și stimulat să te întreb ceva în numele oamenilor. Întrebarea mea este următoarea: În opinia ta, există ceva bun, sau poate ceva chiar foarte tare, pe care Ovidiu Ioanițoaia îl face ca jurnalist astfel încât noi nu am putea să îl egalăm niciodată?”, a fost întrebarea lui Cătălin Tolontan.

„Complicat rău. E un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că nu știu, mi se pare elegant să nu vorbesc despre asta. Când am intrat în redacție în 1995 îl vedeam pe Ioanițoaia ca pe Dumnezeu, la Sportul Românesc. Îmi tremurau genunchii când îl vedeam în redacție. 

Când te obișnuiești cu oamenii nu îți mai tremură genunchii. Începem să ne observăm unii altora defectele, pentru că toți avem defecte. Uneori apar simpatii. Îi datorez multe, inclusiv că a crezut în mine. Plecase Buzărin ca reporter special de la Prosport, l-a făcut editorialist. 

M-au făcut pe mine reporter special, eu eram cu Anglia, nu aveam nicio sursă, nimic. Eu am zis că nu vreau, că vreau să scriu de Anglia. Mi-a zis: «Bă, eu vreau să îți dau un Mercedes și tu vrei să mergi cu Dacia». M-am gândit, bă, eu nu sunt un tip cu o ambiție să mă propulsez așa. 

Dar cuvintele astea mi-au rămas în minte, și am zis bă, omul ăsta are dreptate. Uneori vezi lucruri, se întâmplă lucruri în redacție. Am avut niște dispute cu el, poate nici eu nu am fost fair (n.r. - corect), recunosc. Ca să răspund la întrebare, are un fler la a depista jurnaliști, deși pe mine nu mă consideră unul dintre jurnaliștii buni. 

Asta nu e nicio problemă. Dar are flerul ăsta de a depista jurnaliști. Face niște interviuri superbe, are un stil pe care nu l-am văzut nici în presa occidentală și m-a inspirat. Și Tolontan m-a inspirat, dar nu o să pot scrie niciodată ca el. Ca să închei elegant, sunt lucruri pe care Ioanițoaia le face și pe care nu o să le facem noi niciodată. 

Și eu încerc să mă duc în zona sentimentală la interviuri, să mă duc în niște zone mai puțin accesibile, dar Ioanițoaia are un fel firesc de a se duce acolo. Cred că simte instinctiv asta”, a spus Costin Ștucan la GSP Live.

Dezvăluire colosală la Profu' de sport » Cum a aflat Ioanițoaia că s-a îmbogățit cu 1 milion de dolari: „Parcă mi-a dat cu ceva în cap. N-am dormit trei nopți”

Cum a renunţat Ovidiu Ioaniţoaia la „visul american”: „M-am tot gândit: m-am însurat cu ea pentru că o iubeam sau pentru că era americancă și era mirajul acela extraordinar?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  05 Septembrie 2022, 18:55
Postat de maradona79 pe 05 Septembrie 2022, 18:22

Voi chiar nu mai aveti subiecte, nu?!

Bai,nene! Lasa-i in pace. Azi au fost doar 3-4 articole despre nea Gigi si niciunul in "metrosport". Prefer sa citesc interviuri insipide ca cel de sus decat sa il am pe razboinicul luminii in 18 articole din 20. No?

maradona79
maradona79  •  05 Septembrie 2022, 18:22

Voi chiar nu mai aveti subiecte, nu?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează