GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSPTV.RO

Cristi Creţu: "GSP TV va intra şi pe UPC în a doua jumătate a lunii iunie. Nu se pune problema să ne cumpere LPF "

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 11:55

Scos din grila RCS-RDS încă de pe 22 mai, postul GSP TV e în acest moment vizibil în grila unui singur mare operator de cablu, Dolce. Cristi Creţu, managerul GSP TV a dezvăluit într-un interviu pentru hotnews.ro strategia imediată a postului.

"Suntem în negocieri avansate cu UPC şi în a doua jumătate a lunii iunie vom fi prezenţi şi în grila lor. Am semnat deja contracte cu majoritatea cabliştilor independenţi, iar în momentul în care vom trece şi pe UPC vom avea o acoperire mai mare decît cea de pe RCS", a declarat Creţu pentru hotnews.ro .

Managerul GSP TV a negat zvonurile privind o eventuală vînzare a postului către LPF. "Nu s-a pus niciodată problema ca Antena Group să vîndă GSP TV. Discuţiile cu LPF s-au purtat doar în jurul pachetului 8, pe care l-am achiziţionat."

Clienţii operatorilor în a căror grilă există GSP TV pot viziona în acestă toamnă 17 meciuri din Liga 1. Din pachetul 8 achiziţionat la licitaţia LPF, Antena 1 va difuza 5.

De asemenea, managerul GSP TV nu exclude ca postul pe care îl conduce să revină la un moment dat în grila RCS. "Sîntem deschişi oricăror discuţii cu foştii parteneri de la RCS. Urmează să negociem continuarea."

Citiţi interviul integral acordat de Cristi Creţu AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
costyn.dinamo
costyn.dinamo  •  01 Iulie 2011, 10:04

fratilor nu sunt un mare fac al acestui post dar tin sa spun ca decat fara mai bine cu el ,,oricum telecomanda e la putere ,,asa ca ...nu vad unde e deranjul unui post de sport in grila de programe,,,,

jumega
jumega  •  01 Iulie 2011, 09:15

GSP = GIGI SPUNE PROSTII =))))

emanuel230
emanuel230  •  01 Iulie 2011, 07:44

eu vreau GSPTV.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close