GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Cristian Pustai a fost la GSP Live » Urmărește AICI emisiunea integrală

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 09:20

Costin Ștucan l-a avut invitat la GSP Live pe Cristi Pustai (52 de ani), antrenorul Dunării Călărași.

Cristi Pustai a vorbit despre cum trece peste această perioadă dificilă, provocată de pandemia de coronavirus, ce așteptări are pentru returul acestui sezon, dar a și spus și multe alte povești din viața și cariera sa.

Urmărește AICI emisiunea GSP LIVE

 Cristi Pustai este unul dintre cei mai apreciați antrenori români, reușind să o ducă pe Pandurii Târgu Jiu, în premieră, în grupele Europa League, după ce a reușit să elimine Sporting Braga în play-off-ul competiției (2-1 la general). După performanța din sezonul 2013/2014, Pustai a mai antrenat la ASA Târgu Mureș, Rapid, Botoșani și Gaz Metan. În prezent, tehnicianul cunoscut și ca profesor de matematică, este antrenor în Liga 2, la Dunărea Călărași, echipă care se află în lupta pentru promovare. 

Urmărește emisiunea pe Facebook-ul Gazetei Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  30 Martie 2020, 09:28

respect Cristi Pustai! Pacat ca U nu a stiut sau nu a reusit sa aduca un astfel de pm sa antreneze aici. Este unul dintre putinii intelectuali ai fotbalului romanesc, un meserias in ale fotbalului si o prezenta discreta si plina de bun simt din fenomenul fotbalistic mioritic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează