Comentarii (6)
crifaur  •  14 Ianuarie 2020, 20:12

Ar trebui să ne gâdim la faptul că mai toți psihologii români ne recomadă acum să ne înconjurăm de persoane pozitive si să îi evităm pe aceia care sunt ,,toxici''. Ei bine... oamenii depresivi nu sunt prezențe agreabile si sunt evitați. Cât de profesioniști sunt aceia care fac astfel de recomandări??? Pe de altă parte... văd că există persoane (unii chiar medici) care știau că Cristina era in depresie. Stau si mă întrebː un apropiat care te vede depresiv si care știe ca depresivii se izolează si refuză ajutor, nu ar trebui să ia măsuri mai ferme ptr a a te încredința unui specialist care știe să acționeze si să prevină orice eveniment fatal? Nu ar trebui să facă orice, chiar împotriva voinței depresivului, pentru a se asigura că nu i se poate întâmpla ceva rău?

pugliesi  •  13 Ianuarie 2020, 11:10

A fost BLAT!!!!!

dubluv  •  13 Ianuarie 2020, 11:08

da, lumea s-a schimbat. Acum avem Netflix, ce nevoie mai avem de prieteni?

carol_k  •  13 Ianuarie 2020, 11:05

Nu e vorba de "timp pentru noi, pentru viata reala", unii oameni, cu cat inainteaza in varsta si au dezamagiri profunde isi gasesc linistea(fericirea nici nu-i mai intereseaza) in confortul propriului camin. Asta le confera, liniste, echilibru, nu e dreptul nimanui sa judece daca e bine sau rau asa. Nu din cauza asta a murit, probabil avea o problema de sanatate nedescoperita ori neglijata, toti avem din astea si din lipsa de timp le lasam de la o zi la alta. Soarta n-a fost de partea ei. Dumnezeu s-o Odihneasca.

Ilie Golombioschi  •  13 Ianuarie 2020, 10:13

Pacat, fiiei tarana usoara, stima pentru ceea ce a intrepins in viata, cat a fost ea.

gintonic  •  13 Ianuarie 2020, 10:04

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Imi pare tare rau de ea !... prea devreme... Costine, mare dreptate ai, din pacate! Ne instrainam tot mai mult, devenim egoisti si astfel, sfarsim singuri si nefericiti! Oare asa ne-a fost dat sa evoluam (involuam) pe scara umanitatii si civilizatiei?!...

Comentează