GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRAGEDIE

CRISTINA ȚOPESCU | Informații false la televiziuni: câinii jurnalistei TV NU au murit!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 09:22

Cristina Țopescu a fost găsit moartă în casa ei din Otopeni și mai multe informații au anunțat că și câinii pe care îi aprecia foarte mult au fost găsiți fără suflare lângă stăpână. Informația s-a dovedit FALSĂ. 

Atât televiziunile, cât și siteurile susțineau că trei dintre câinii cunoscutei realizatoare TV ar fi fost, de asemenea, găsiți morți, în interiorul locuinței.

Câinii Cristinei Țopescu NU au murit

Marius Chircă, fondator al Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola, prieten cu Cristina, care s-a dus de urgență la Otopeni, a contrazis acest lucru. 

Toate animalele au fost găsite în viață și un singur câine, care se afla sub tratament, era mai slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Au avut cu siguranță apă la dispoziție și s-au descurcat, au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit”, a explicat Marius Chircă, citat de Libertatea. 

Cristina Țopescu, activistă pentru drepturile animalelor

Citește și:

Costin Ștucan a remarcat un lucru cutremurător după moartea Cristinei Țopescu: „Nu ne-a păsat”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează