MEDIA  ·  GSP LIVE

Csaba Asztalos a fost prezent în studioul GSP Live » Urmărește AICI ediția integrală

Duminica, 02 Februarie, 21:21

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a fost invitatul lui Costin Ștucan, la GSP Live.

Acesta a vorbit despre discriminarea în sport, ce progrese s-au înregistrat în acest sens în ultimii ani, după campaniile de fair-play mediatizate pe tot mapamondul, dar și despre cel mai recent caz de discriminare din Liga 1, în care patronul FCSB, Gigi Becali, a folosit derapaje reprobabile la adresa jucătoarelor de fotbal feminin.

Suntem GSP Live! Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, este în direct și comentează ultimele declarații ale lui George Becali despre inutilitatea fotbalului feminin + dezvăluiri despre dosarul de discriminare privind regula U21 în fotbal + cazuri neștiute de discriminare din sportul românesc + culisele amendării lui Radu Banciu pentru rasism + multe alte subiecte.

Posted by Gazeta Sporturilor on Sunday, February 2, 2020Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1