GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  AUDIENȚE

Vali Moraru dezvăluie ce s-a întâmplat cu audiențele emisiunii sale, după retragerea lui Gigi Becali de pe „sticlă”: „Părea improbabil, știu”

Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, spune că decizia lui Gigi Becali de a nu ma interveni la TV nu afectează audiențele.
Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, spune că decizia lui Gigi Becali de a nu ma interveni la TV nu afectează audiențele.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 20:45 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 22:15

Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, spune că decizia lui Gigi Becali de a nu mai interveni la TV nu a afectat prea tare audiențele. 

  • Ultima apariție publică a lui Gigi Becali a fost în seară de Crăciun, la postul România TV. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul urban. Detalii AICI!

Gigi Becali era un magnet pentru audiență. Patronul celor de la FCSB a luat însă o decizie radicală în această toamnă. A renunțat la aparițiile publice, s-a îndreptat și mai mult către Biserică. Acest lucru pare unul benefic pentru echipă, FCSB terminând anul 2020 pe primul loc în Liga 1. Care e însă impactul asupra televiziunilor? Vali Moraru, moderatorul „Digi Sport Special”, a oferit răspunsul. 

Vali Moraru, despre decizia lui Gigi Becali de a renunța la aparițiile publice

„Înclin să cred că audiența nu e afectată. Poate că nu mai avem acele vârfuri pe intrările sale, dar audiența pe emisiuni e bună și constantă. Pe mine nu mă îngrijorează decizia lui Gigi Becali. Dimpotrivă, o apreciez ca pe o decizie înțeleaptă, e benefică pentru toată lumea: pentru el, pentru echipă și pentru public.

Din păcate, golul lăsat de Gigi Becali e umplut de încercările unora sau altora de a se afirma. Calitatea mesajului continuă să scadă, indiferent cât de improbabil putea părea așa ceva în momentele de glorie ale discursurilor lui Gigi Becali”, a declarat Vali Moraru, conform Prosport.

Cele mai grele emisiuni sunt cele în care trebuie să stau de vorbă cu oameni care nu au nimic de zis. Dar care cred că sunt foarte interesanți. Acelea sunt oribile, le urăsc. Am avut mult prea multe față de câte mi-aș fi dorit. Fac eforturi majore la selecție
- Vali Moraru

VIDEO. Imagini inedite cu Gigi Becali și Florin Călinescu de acum 20 ani! 

Citește și alte știri din media românească: 

Sport Total TM, achiziționat de Primăria Voluntari! Florentin Pandele are acum și post radio

Două noutăți în grila RCS-RDS: canalele de sport pe care fanii le pot urmări începând de azi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Ianuarie 2021, 12:10
Postat de the.fixer pe 30 Decembrie 2020, 08:55

Când o sa avem VAR, toți clovnii din emisiunile sportive trebuie sa dispară, și cei de la digi și cei de la telekom. Sa vina 2-3 specialiști in arbitraj, o emisiune scurta de o ora și gata cu toți atarnache ăștia de prin studiouri ! Moderatori făcuți pe burta și așa ziși Ziariști: Naum, Moraru, UDREA,Filoti, ***. Așa ziși specialiști : balint, panduru, duckadam, Dănciulescu, bratu, badea, Ilie Dumitrescu , Moș Crăciunescu și ceilalți!

sa nu il uitati pe Mihai Maronica, el e campionul ineptiillor!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Ianuarie 2021, 12:04
Postat de dubluv pe 30 Decembrie 2020, 09:40

exista ceva mai rau decat invitatii care nu au ceva de spus: realizatorii TV care nu au ceva de intrebat (cazul Moraru).

moraru vorbeste vorbe! parca Becali avea ceva de spus! Becali are acelasi subiect de 10 ani, cum vinde el pe bani multi! ca intra Becali in emisiune si spune asta, nu inseamna ca are ceva de spus! ca o zice de 10 ani! dar banuiesc ca asta nu ii pute lui Moraru,ca doar e vorba de Becali!

gazistu
gazistu  •  31 Decembrie 2020, 02:25

un mercenar, flamand si Moraru, *** care sta undei cald si bine.... ca mult fotbal nu stie , are noroc cu Decebal si Paraschivescu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează