GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  UPC

Cum explică UPC de ce nu şi-a întrebat abonaţii înainte să pună automat opţiunea de fotbal de 10 lei în grila de programe

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 20:18

Persoane autorizate de la UPC au explicat pentru paginade media.ro modul în care va implementa pachetul pentru Liga 1 în abonament.


“Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional”.

După o lună, abonaţii UPC vor putea alege dacă mai vor sau nu pachetul în continuare. Preţul pentru a putea vedea meciurile din Liga 1 este de 10 lei. În cazul în care abonaţii nu vor anunţa că vor să renunţe, vor plăti automat 10 lei în plus pe lîngă preţul abonamentului pe care îl au.

De ce nu şi-a întrebat UPC mai întâi clienţii dacă vor de la început pachetul şi abia apoi să îl introducă? Paginademedia.ro a obţinut câteva răspunsuri legate de strategia aleasă de UPC, dar şi de modul în care abonaţii pot anunţa că nu vor meciurile din Liga I.

- Din punct de vedere al relatiei cu clientii, cum interpretati faptul ca clientul este pus sa faca o actiune pentru a renunta la un pachet? De ce nu ati ales sa fie intrebat inainte de a avea pachetul?
- Comunicam permanent cu clientii nostri, suntem la curent cu dorintele lor si cunoastem interesul crescut pentru fotbal, de aceea am ales sa le oferim tuturor clientilor de televiziune digitala acces gratuit, timp de o luna, la cele trei canale – Look TV, Look TV HD si Look Plus HD. Decizia de pastrare sau dezactivare a pachetului optional le apartine in totalitate.

- De ce clientii trebuie sa renunte la un pachet inclus automat in oferta (gratuit), in loc ca acest pachet sa fie ales de ei inainte de a-l primi?
- Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional. UPC a pus la dispozitia lor o serie de metode simple si accesibile: apel la numar gratuit, accesarea paginii web dedicate, SMS cu tarif normal.

Aici ai răspunsurile complete

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (126)
carabash
carabash  •  15 Iulie 2014, 20:55
Postat de sada pe 12 Iulie 2014, 00:52

Intrebare pentru abonatii UPC : cum e sa fi abonat la o companie care incearca sa-ti infiga cutitu in spate? Sa platesti abonamente cu 10 lei mai scumpe la net si tv fata de RDS si sa nu vezi un derby gen Real-Barcelona, Juventus-Inter?,sa nu vezi prima optiune din Champions League, miercurea sa nu vezi nici un meci? Sa nu ai viteza de net mai mare de 200mb/s cand concurenta cu mai putini bani cu cat platesti tu pentru 200mb/s iti ofera 1000mb/s? Cum e sa platesti 10 lei pentru meciurile din liga I cand RDS-ul le dadea gratis?

Am fost si la RDS si la UPC. Am ramas la UPC. Nu cred ca are sens sa polemizam. Fiecare cu operatorul care i se potriveste.

carabash
carabash  •  15 Iulie 2014, 20:51
Postat de ertyuiop pe 12 Iulie 2014, 00:13

upc ofera prima liga pt. un pachet de 27 + 10 lei/luna ......rds a oferit prima liga si mult mai multe campionate si competitii pt. 25 lei!

Cuvintele cheie fiind A OFERIT. De ce nu mai ofera? Nu se mai simt generosi?

carabash
carabash  •  15 Iulie 2014, 20:48

O luna de zile e timp suficient sa te hotarasti daca vrei sau nu pachetul mai ales ca cei mai multi stiu din start. UPC a procedat corect pentru ca si-a anunta toti clientii despre noua optiune. Nu le-a facut vreo surpriza si nici nu a incercat sa ascunda costul pachetului.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează
Close