GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Decizie de ultimă oră a TVR » Emisiunea "Replay" iese din grilă după 6 ani

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 18:25

Postul public de televiziune, TVR, i-a anunţat astăzi pe moderatorii şi producătorii singurii emisiuni de sport care se afla în grila postului de mai bine de 6 ani, Replay, că aceasta nu se mai realiza începînd din această toamnă!

Este pentru a doua oară cînd şefii TVR-ului decid închiderea emisiunii, numai că ultima dată datorită presiunilor venite din partea telespectatorilor aceştia au decis reintroducerea ei în grila TVR 2.

Anunţul oficial de scoatere a emisiunii din grila TVR fost făcut chiar astăzi de unul dintre realizatori pe pagina de facebook a Replay: "După 6 ani Replay îşi va înceta apariţia. Am aflat astăzi că grila de toamna a TVR 1 şi TVR 2 nu mai cuprinde această emisiune. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi de poveştile noastre".

Emisiunea Replay a fost premiată ca fiind cea mai bună emisiune sportivă la "Premiile Ioan Chirilă", "Gala Fantasticii Fanatik" şi "Gala Premiilor TV Mania". Acesta a fost realizată timp de 6 sezoane de Marian Olaianos, alături de invitatul permament Marius Mitran.

"Se pregătea grila de toamnă, iar eu m-am dus să aflu cînd va fi emisiunea, la ce oră. Nici în cea mai pesimistă variantă nu mă gîndeam că nu va mai fi în grilă", a precizat Marian Olaianos pentru paginade media.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
dash.berlin
dash.berlin  •  08 Septembrie 2013, 14:34
Postat de apoca pe 06 Septembrie 2013, 02:04

pacat, mare pacat ...

Chiar ca este pacat. Era una dintre emisiunile decente,in care fotbalul si nu can-canul era principalul subiect de discutie.

apoca
apoca  •  06 Septembrie 2013, 02:04

pacat, mare pacat ...

gigispaima
gigispaima  •  05 Septembrie 2013, 21:51
Postat de unurt1 pe 05 Septembrie 2013, 18:36

Este post PUBLIC! Nu traieste din audiente, vin bani de la STAT ! Deci, motivul tau nu sta in picioare. Adevarul este ca a facut MeMe Stoica presiuni sa inchida emisiunea pentru ca arata adevarata fata a stelei: o echipa creata de comunisti si care a terorizat fotbalul romanesc pe linie de partid: jucatori luati cu japca, arbitri amenintati cu inchisoarea daca nu arbitrau pro-steaua, etc.

Poftim, alt turbat de furie! Ce faceti ma va injectati, trageti ceva ..si pe nas?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează