Articol de , - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Nu doar antrenorii, patronii şi suporterii aşteaptă meciul Dinamo - Steaua. La iniţiativa Gazetei, prezentatoarele ştirilor sportive de la televiziunile din România au prefaţat şi au dat pronosticuri pentru întîlnirea de diseară

Le vedeţi zi de zi, seară de seară, pe unele dintre ele chiar oră de oră. La Antena 1, la GSP TV, la Realitatea, la DigiSport, la Sport.ro, la Prima TV, la TVR şi la Telesport. Sînt fetele care prezintă jurnalele ştirilor sportive pentru că moda impusă de ProTV acum aproape 10 ani, ca televiziunile să aibă la pupitrul ştirilor sportive fete, a fost preluată azi de toate staţiile TV.

Cu excepţia postului din Pache Protopopescu, care a susţinut că "noi nu apărem la un loc cu alte vedete", celelalte televiziuni importante generaliste, plus toate cele exclusiv de sport au acceptat ca fetele care prezintă ştirile sportive să comenteze pe marginea derby-ului de diseară. Să ofere pronosticuri, să anticipeze ce se va întîmpla sau să dezvăluie fiecare ce şi-ar dori să se întîmple.


Crina Abrudan (Antena 1)
"Sigur nu va fi 0-0"

"Derby-ul Dinamo- Steaua va fi unul care va fi dominat de ambiţiile patronilor, care cred că ne vor oferi în avanpremiera meciului replici ironice. Avantajul «cîinilor» e forţa fizică, în schimb cred că Steaua va contrabalansa prin Kapetanos. Sînt convinsă că se vor marca goluri".

 

Cristina Dochianu (Antena 1)
"Să fie demn de nivelul Champions League!"

"Sper să fie un Derby de România adevărat! Să nu existe probleme în tribune, iar cea mai bună echipă să cîştige. E o partidă pentru titlu, deci pentru Liga Campionilor, atunci să fie de nivelul celor din Champions League! Cred că se va termina egal! Marius Niculae şi Janos Szekely au şanse mari să fie cei mai buni jucători ai meciului".

 

Luiza Bogdan (Antena 1)
"Spectacol, nu război!"

"Mi-aş dori să nu fie un război al suporterilor şi nici al naşului şi al finului, ci un spectacol pe teren şi în tribune. Se va termina ca majoritatea derby-urilor din acest sezon, adică egal. Sper să fie un regal fotbalistic asezonat cu coregrafii ce vor face turul televiziunilor şi al ziarelor".

 

Octavia Geamănu (GSP TV)
"Respectaţi tradiţia"

"Sînt convinsă că Derby de România va fi la fel de antrenant ca de fiecare dată. În fond, fiecare are o bătălie de cîştigat şi, mai mult de atît, o tradiţie de respectat. Cu toate acestea, cred că se va termina egal, dar cu spectacol pe măsură".

 

 

Anca Rusu (GSP TV)
"Goluri de ambele părţi"

"Pronosticul meu pentru derby-ul din Ştefan cel Mare este scor egal, însă nu unul alb. Îmi doresc să văd goluri înscrise de ambele părţi. Sînt sigură că vor exista şi faze controversate, ca la orice mare meci, dar important e ca deciziile arbitrilor să fie cele corecte".

 

 

Alexandra Minea (DigiSport)
"Poveste cu Feţi-Frumoşi"

"Dinamo-Steaua e o poveste cu Feţi-Frumoşi, care place tuturor fanilor, indiferent ce echipă susţin. Sper să fie o poveste frumoasă şi anul acesta. La meciuri pun suflet şi-mi doresc să fie unul frumos şi aş vrea să cîştige, într-adevăr, cel mai bun. Şi să fie goluri multe, de povestit nepoţilor!".

 

 

Ramona Păun (TV Sportro)
"Meci nebun"

"Nu e diferenţă mare între Steaua şi Dinamo, nu există favorită. Cred ca va fi un joc nebun, cu multe ocazii şi cu multe faze interesante, iar scorul va fi 1-1".

 

 

Alexandra Tudor (TV Sportro)
"Kapetanos va înscrie golul victoriei"

"Sînt sigură că va fi un spectacol adevărat, care se va încheia cu victoria Stelei cu 1-0. Cine va da singurul gol? Evident, Kapetanos!".

 

 

Alexandra Derevici (TV Sportro)
"Bate Dinamo!"

"Mizez pe o victorie a lui Dinamo cu 2-1, după o partidă extrem de interesantă, cu un spectacol de neuitat. Doar e Derby de România!".

 

 

 

Geanina Varga (Prima TV)
"Niculae sigur marchează"

"E foarte greu să dai un pronostic la un meci cu două echipe stimulate de orgolii, tensiuni şi speranţe la titlu. Cred că se va termina 1-1. La Dinamo va înscrie invincibilul Marius Niculae, iar la Steaua, Bogdan Stancu sau Kapetanos".

 

 

Laura Teodoru (Realitatea TV)
"Spectacol într-o remiză"

"În urmă cu 20 de ani urmăream pentru prima dată, împreună cu tatăl meu, un meci care probabil este şi va rămîne unicul derby din fotbalul românesc. Sper să vedem spectacol şi pronostichez o remiză plină de spectacol".

 

Carmen Brumă (Realitatea TV)
"Steaua va cîştiga, Dinamo n-are moral"

"E meciul emblemă al fotbalului românesc şi e normal să fie cel mai aşteptat de către toată lumea. Steaua va pleca din Ştefan cel Mare cu toate cele 3 puncte, după ce va cîştiga cu 1-0. Dinamo are probleme, atît din cauza accidentărilor, cît şi din cauza moralului, iar Steaua va profita de acest lucru".

 

Eda Marcus (TVR 1)
"2-2 cu emoţii"
"Aş vrea să văd o confruntare frumoasă, cu multe goluri, nu una fabricată din declaraţii. Asta aştept de la acest Dinamo – Steaua, o partidă care încearcă să concureze cu un meci de Liga Campionilor. Cred că se va termina 2-2, cu emoţii!".

 

 

Geanina Lungu (Telesport)
"E meciul care defineşte fotbalul"

"Fără discuţie, e cel mai aşteptat meci al anului, cel care defineşte fotbalul românesc! Presimt că va fi un 1-1, care va menţine ambele formaţii în lupta pentru titlu".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping