GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRANSMISIUNI

DigiSport a achiziţionat drepturile pentru campionatul Franţei!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Începînd din acest week-end, meciurile din prima divizie a Franţei vor putea fi văzute, în exclusivitate, la DigiSport sau DigiSport +. Ligue 1 completeaza astfel lista celor mai puternice campionate europene deţinute de Digi, Premier League, Primera Division, Serie A.


Prima transmisie va fi sîmbătă, cu Daniel Niculae în prim-plan, în Lorient - Monaco, de la 20:00, în direct pe DigiSport, iar la 23:45 va fi Lyon - St. Etienne. Duminică, de la 18:00, pe DigiSport +, e în direct Toulouse - Lille, iar de la 23:00, pe DigiSport, Lens - PSG. Iar luni, pe DigiSport +, Marseille - Sochaux.


Digi Sport transmite cele mai importante campionate din Europa: Premier League, Primera Division, Serie A şi Ligue I.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
silvanutz1
silvanutz1  •  22 Septembrie 2010, 16:20

sa luati la anu si cupa romaniei ca ma dispera pro tv si sport.ro..felicitari pentru ligue 1..asa il pot vedea si pe dubarbier de la lorient care a fost la cfr..dar si pe daniel niculae care e un super jucator! Va urez bafta si sa luati si la anu liga 1

dora
dora  •  20 Septembrie 2010, 23:12

felicitari! nu credeti totusi ca erau suficiente campionatele actuale!? eu le recomand baietilor sa o lase mai moale, asta ptr ca daca in primavara pierd Liga I Romania nu o sa le fie prea bine...asta ptr ca in afara de marile derbyuri si meciurile cu miza nu prea ne intereseaza mare lucru de la campionatele straine...cum ar fi ultimul meci din etapa din Spania, unde joaca doua echipe de la mijlocul clasamentului.

sada
sada  •  20 Septembrie 2010, 22:30

avem 3 canale digisport, digisport+ si digisport HD, ar trebui sa fie programe diferite pe digisport si digisport HD. Oricum felicitari pentru campionatul Frantei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează