GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

FOTO Cea mai recentă postare a Dilettei Leotta a atras comentarii inedite: „Sunt două categorii: cei care au dat zoom și cei care mint”

Cea mai recentă postare a Dilettei Leotta a atras comentarii inedite: „Sunt două categorii: cei care au dat zoom și cei care mint” +30   FOTO
Cea mai recentă postare a Dilettei Leotta a atras comentarii inedite: „Sunt două categorii: cei care au dat zoom și cei care mint”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 15:20 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 15:26

Jurnalista DAZN Italia Diletta Leotta, 30 de ani, a postat o imagine provocatoare din vacanța sa în Sicilia.

Diletta își petrece timpul relaxându-se în Insulele Eoliene, din Marea Tireniană, într-un peisaj superb. Reportera s-a pozat în apă, pe o placă de surf, purtând un costum de baie alb.

Diletta Leotta
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Imago
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
+38 FOTO

Comentariile au fost pe măsură: „Sunt două categorii: cei care au dat zoom și cei care mint”, „S-a agitat chiar și marea”, „Vara asta promite, dacă începe așa”.

La începutul carierei mele voiam să fiu mereu perfectă, eram obsedată, apoi mi-am dat seama că dacă fac asta îmi pierd autenticitatea, care e cea mai importantă. Dar asta am înțeles doar când am căpătat experiență. 

Acum îmi vine natural să fiu zâmbitoare, îmbrăcată bine, să pozez, dar e adevărat că uneori e obositor. Am zile în care nu am chef să râd, nu vreau să mă machiez și mi-ar plăcea să rămân acasă, dar în meseria pe care mi-am ales-o nu prea e posibil. E greu de gestionat. 

Sunt competitivă, dar cu mine însămi, vreau mereu maximum posibil. Singura condiție pe care mi-au pus-o părinții mei a fost să termin Dreptul, să am toate armele pentru a depăși obstacolele. Poate voi decide să devin impresar, în fotbal, sau să profesez ca avocat în viitor, cine știe.

Diletta Leotta, într-un interviu recent

Citește și alte știri:

Fiica Anamariei Prodan s-a pozat pe Lacul Snagov. Imaginea care i-a făcut pe urmăritori să exclame: „Ești superbă precum mama ta!”
metrosport
Fiica Anamariei Prodan s-a pozat pe Lacul Snagov. Imaginea care i-a făcut pe urmăritori să exclame: „Ești superbă precum mama ta!”
Cicâldău și iubita, relaxare la Paris: poze romantice la Luvru
TURCIA
Cicâldău și iubita, relaxare la Paris: poze romantice la Luvru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  24 Iunie 2022, 17:00

Fiecare articol (??) de genul asta imi trezeste nostalgii cu "fata de la pagina cinci"...

brentford
brentford  •  24 Iunie 2022, 15:38

Multumim gesepeste pentru stirile sportive in exclusivitate din sectiunea stiri extrasport! ziar de impachetat guvizi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează