Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 14:32

Dan Udrea, ziaristul Gazetei Spoturilor va modera începînd de joia viitoare, 6 februarie, o emisiune la postul DolceSport. Acesta a semnat un contract cu televiziunea de sport aparţinînd Romtelecom, dar va continua să scrie şi la Gazeta Sporturilor.

Udrea a mai moderat timp de 5 ani emisiuni la GSP TV, în perioada 2008-2013, apoi timp de două luni a fost invitat permanent la Fanatik Show.

"De la 1 februarie o să colaborez cu Dolce Sport. Nu plec de la Gazeta Sporturilor, voi continua să scriu şi la ziar. Voi fi şi la Dolce Sport şi la Gazeta Sporturilor. M-am înţeles cu Dolce să moderez emisiuni. A fost o dorinţă a mea să rămân în continuare la Gazeta Sporturilor. Am mai făcut treaba asta, să fiu moderator TV şi să scriu la Gazeta Sporturilor. E destul de greu, dar o iau ca pe o provocare.

Am acceptat ofera de la Dolce Sport şi pentru că o să găsesc aici standarde mai ridicate decât am avut până acum. Dolce Sport are competiţii (meciuri din Liga I, Europa League, Champions League şi alte campionate), ceea ce la GSP TV nu mai aveam. Mai mult decât atât, echipa Dolce Sport este formată din nume care contează pe piaţa de televiziune din România”, a declarat Dan Udrea, pentru paginademedia.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”