GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SERVICII MEDIA

Din acest weekend, abonaţii RCS & RDS pot urmări online Digi Sport 1 şi Digi Sport 2

Abonaţii RCS & RDS vor putea vedea meciurile Realului şi online
Abonaţii RCS & RDS vor putea vedea meciurile Realului şi online

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 18:01

Începînd cu acest week-end, abonaţii RCS & RDS vor putea urmări ONLINE primele două programe TV de sport ale companiei, Digi Sport 1 şi Digi Sport 2, atît pe site-ul www.digisport.ro, cît şi pe varianta de mobil a site-ului, m.digisport.ro.

Conform unui comunicat oficial, au acces la transmisia live pe site-ul televiziunii de sport oricare dintre abonaţii serviciilor RCS & RDS de internet fix sau de internet mobil pe telefon sau prin modem USB.

Pe Digi Sport 1 şi Digi Sport 2 pot fi vizionate în direct cele mai importante competiţii din România şi din lume: majoritatea meciurilor din Liga 1 (7 meciuri din 9 pe etapă), fotbal din Premier League – Anglia, La Liga – Spania, Serie A – Italia, Ligue1 – Franţa şi competiţii de handbal, motociclism, Formula 1, baschet, atletism, volei, judo, gimnastică, box, polo şi alte sporturi.

În curînd, clienţii companiei vor avea acces la meciuri difuzate în direct exclusiv online.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  17 Septembrie 2013, 22:29
Postat de danimovistu pe 17 Martie 2012, 07:51

dar gsp-ul si antena 2 cand le baga in grila ca la nimeni nu exista

eu le am pe amandoua la rcs, chiar daca nu ma intereseaza niciuna!:))))

petrisor_1923
petrisor_1923  •  19 Martie 2012, 19:58

Sunte-ţi în criză şi vreţi să faceţi bani? Asta e şansa voastră. Copiaţi linkul de mai jos şi faceţi-vă un cont. ://bux.to/register.php/?r=SheRyFu

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Martie 2012, 11:09
Postat de a.t.e. pe 16 Martie 2012, 22:30

e doar o strategie de marketing, eu platesc net, tv si telefon la rcs-rds, pe mobil am orange ca ei sunt varza cu semnalul, si acum am incercat de pe iphone sa inru si nu ma lasa...cica " la acest serviciu au acces doar abonatii internet mobil". Ok, maine renunt la telefonia fixa ca si asa nu am nevoie de ea si le voi transmite mesajul " la acest client au acces doar operatorii simtiti" :)))

De ce sa renunti la telefonul fix ?? Pt ca ai net , poti vorbii nelimitat , fara sa platesti nimic , daca vorbesti in aceasi retea . Eu zic ca este util .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close