GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MONDIALII LA TELESPORT

Din Grupa C oricare dintre cele patru se poate califica în "optimi"! Pe care mizezi?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

În SUA - Algeria se decide una dintre calificatele Grupei C în optimile de la Mondialul din Africa de Sud. Meciul se joacă în direct la Telesport, de la ora 17.00! Ciocnirea de la Pretoria  este prefaţată de "Mondialii", emisiune în care Dorinel Artene şi invitaţii săi vor analiza situaţia grupei în care conduce Slovenia, cu 4 puncte, urmată de SUA și Anglia, 2 puncte, și Algeria, 1 punct.

Este o grupă extrem de echilibrată, una din care se poate califica oricare dintre cele patru echipe!

Nu rata, SUA-Algeria, ora 17:00, Telesport
Slovenia-Anglia, ora 17:00, TVR 1

A doua partidă a zilei, transmisă în direct de Telesport, este Australia-Serbia, de la ora 21:30. Cu o jumătate de oră mai devreme, Costin Ştucan şi fostul stelist, Iulian Miu, vor da ultimele detalii despre loturile celor două echipe şi vor analiza situaţia grupei D. Imediat după meci, în jurul orei 23:15, rămîi pe Telesport pentru că " Mondialii" se întorc, în aceeaşi formulă, pentru a comenta cele mai tari faze.

Nu rata, Asutralia -Serbia, 21:30, Telesport
Ghana-Germania, 21:30, TVR 1

În cele trei emisiuni "Mondialii" de astăzi, de la 16:30, de la 21:00 și de la 23:15, informații de ultima oră vor parveni în direct din redacția Gazetei Sporturilor, de unde vor fi efectuate mai multe live-uri!

Tot de la 23:20, meciul de pe TVR1 va fi urmat de o emisiune care va analiza partidele disputate astăzi lCampionatul Mondial din Africa de Sud, emisiune la care va fi prezent și editorialistul Gazetei Sporturilor, Cristian Geambașu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close