GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Dolce Sport îşi îmbogăţeşte grila de primăvară » Zoom Sport debutează miercuri de la ora 16:00

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 20:50

Noua emisiune va debuta miercuri 25 martie, de la ora 16. Va avea format de talk-show şi va fi prezentată de doi moderatori, Geanina Iacob şi Andrei Nourescu.

Emisiunea va fi în direct, va fi transmisă din noile studiouri ultra-tehnologizate de la Upground şi se va axa pe informaţii, noutăţi şi reportaje inedite din afara lumii fotbalului.

"Piaţa este la noi, în acest moment, supra-saturată de fotbal, dar există un public numeros care îşi doreşte şi abordări din lumea sportului în general. Asta o să încercăm să facem, să arătăm publicului faţa mai puţin ştiută a marilor campioni, să dezvăluim personaje interesante şi să tratăm cu atenţie şi tot ce este nou sau remarcabil în alte sporturi populare", spune Andrei Nourescu.

"Este o experienţă nouă şi sunt onorată că mă alătur echipei de moderatori de emisiuni de la Dolce Sport. Sînt convinsă că vom fi urmăriţi, pentru că publicul este avid după informaţii şi ştiri interesate şi din afara lumii fotbalului. O sa descoperiţi poveşti şi personaje fascinante", adaugă Geanina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close