GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EUROSPORT 2 ÎŢI ADUCE TOATE MECIURILE TARI DIN GERMANIA

Dueluri de senzaţie în etapa a 7-a din Bundesliga! Vezi derby-urile etapei pe Eurosport 2!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

În această seară, de la ora 21:30, Eurosport 2 începe seria transmisiilor din etapa a 7-a a Bundesligii cu meciul HANNOVER – ST. PAULI.

Gazdele au cel mai bun start de sezon din istorie, ocupând locul 3 cu 13 puncte. Printre victimele echipei lui Mirko Slomka se numără mult mai titratele Schalke şi Werder Bremen.

Până acum n-a existat meci în care Hannover să înscrie, iar Mohammed Abdellaoue (4 goluri) şi Didier Ya Konan (3 goluri) să nu se afle pe lista marcatorilor. Atacanţii aduşi din campionatul norvegian (Abdellaoue de la Valerengen, Ya Konan de la Rosenborg) sunt însă incerţi pentru partida de diseară, după accidentările suferite runda trecută la Kaiserslautern, unde au şi părăsit terenul în repriza secundă.

Sankt Pauli are doar 7 puncte, dar 6 dintre ele le-a obţinut în deplasare: 2-1 la Monchengladbach şi 3-1 la Freiburg. Echipa din Hamburg are reputaţia unei trupe care încheie meciurile în forţă, 6 din cele 7 goluri din acest campionat venind în repriza a doua.

Sâmbătă programul Eurosport 2 continuă cu alte 3 meciuri din Bundesliga:
HAMBURG – KAISERSLAUTERN (16:30, în direct),
MONCHENGLADBACH – WOLFSBURG (18:30) şi
NURNBERG – SCHALKE (20:00).

Duminică e ziua derbyului BORUSSIA DORTMUND – BAYERN MUNCHEN (18:30), iar echipa lui Marica, VfB STUTTGART, întâlneşte pe EINTRACHT FRANKFURT (16:30). Ziua se încheie cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă (20:30).

Prin aplicaţia eurosportplayer, disponibilă la adresa www.eurosportplayer.ro, oricine îşi poate comanda meciul de Bundesliga pe care vrea să-l vadă în direct sau la o altă oră convenabilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează