GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ediție eveniment la „Prietenii lui Ovidiu” » Anghel Iordănescu, dezvăluiri în exclusivitate: „Nu am știut că-l arestează pe Gică Popescu!”

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 11:00

Anghel Iordănescu, fostul jucător și antrenor al Stelei, dar și selecționer al echipei naționale a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Antrenorul secolului XX face dezvăluiri în premieră despre legăturile sale politice și vorbește pentru prima dată deschis despre scandalul cu Gică Popescu, actualul președinte al Viitorului Constanța.

Declarații și dezvăluiri în premieră doar la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO, care e MIERCURI, de la ora 20:00!

  • Cum se împarte în scandalul momentului din fotbalul românesc: CSA Steaua - FCSB
  • De ce îl laudă pe Gigi Becali și îi transmite un mesaj clar patronului de la FCSB
  • Cum comentează propunerea ca stadionul Steaua să-i poarte numele
  • De ce îl contrează pe Mircea Lucescu pentru interviul acordat Gazetei Sporturilor
  • Care sunt momentele pe care le regretă din cariera de antrenor
  • Care sunt jucătorii pe care i-a nedreptățit și cui îi cere scuze
  • Cum comentează declarația: "Iordănescu era un dictator"
  • Cine sunt antrenorii care trebuiau să preia echipa națională
  • De ce s-a certat cu Gică Popescu și în relații e cu fostul internațional
  • Cum a intrat în politică și dacă va mai candida vreodată
Ediție eveniment la „Prietenii lui Ovidiu” » Anghel Iordănescu, dezvăluiri în exclusivitate: „Nu am știut că-l arestează pe Gică Popescu!”

Unde poți urmări show-ul de MIERCURI, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Gică Popescu: "În 2005 dacă făceam compromisuri eram președintele FRF fără să mă doară capul!"

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Cristi Borcea: „La Jilava făceam duș 200 de persoane într-o singură oră. Acolo am lucrat la centrala termică și am dat cu mopul pe holuri”

EXCLUSIV Declarație de dragoste în direct la „Prietenii lui Ovidiu”: „Mi-e superdrag Alexa! Este sufletul meu, iar Laur știe!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
104652611180248
Gluguță Măciucă  •  13 Iulie 2020, 19:17

N+are numai infractori prieteni Ovidiu , are şi senili ...

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Iulie 2020, 15:27

Oameni ca izmanarul de Iordanescu , au tras in jos fotbalul romanesc. Ei au evoluat la cele 2 putregaiuri sovietice , Steaua si Dinamo si carierele lor sunt o lunga serie de proptele si interventii , nu se bazeaza pe merite. Generalul Basina , face si acum aceleasi lucruri , sta agatat de excrocii politicii , a dobandit grade si functii , la care nu au visat neam de neamul lui. Incercarile de a " muncii " in mediul privat , au insemnat pt. el esecuri lamentabile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează