GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live » CFR Cluj - FCSB. Costin Ștucan, Laszlo Balint și Mihai Teja prefațează și analizează derby-ul din Gruia

Articol de , - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 18:59 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 18:59

Derby-ul etapei cu numărul 19 din Superligă este programat în această seară în Gruia, CFR Cluj și FCSB duelându-se într-o partidă cu implicații serioase la titlu. Costin Ștucan îi are ca invitați de la ora 19:30 pe Laszlo Balint și Mihai Teja.

CFR Cluj este singura formația neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, bifând șase victorii și trei remize. Cu toate acestea, ardelenii nu au reușit să se impună în ultimele șase jocuri disputate. „Feroviarii” nu au reușit să se impună în ultimele 4 partide disputate cu bucureștenii, pierzând cu același scor trei din cele patru întâlniri, 1-0.

+14 FOTO

FCSB nu trece printr-o perioadă extraordinară nici ea, după eșecurile cu Oțelul și FCU Craiova, în Cupa României. În cazul unei victorii, roș-albaștrii se pot distanța la opt puncte în vârful clasamentului, cu doar două etape înaintea pauzei de iarnă.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube și site-ul Gazetei Sporturilor. Aceasta va reveni la pauza și la finele meciului, cu analiza din studio, dar și reacții din lumea fotbalului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează