GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live! Comentăm împreună FCSB - Voluntari. Urmărește emisiunea integrală AICI

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 19:16

FCSB primește vizita celor de la Voluntari, astăzi, de la 21:00, însă mintea jucătorilor este, așa cum afirma și Vergil Andronache, la returul de joi cu Mlada Boleslav.  

„Roș-albaștrii” au doar 4 puncte după primele 4 runde și, dacă nu se impun astăzi, CFR se va desprinde la 9 puncte , diferență considerabilă având în vedere că ne aflăm în startul sezonului. 

Costin Ștucan îl are invitat astăzi, de la 20:30, pe jurnalistul Cristian Voinea. Cei doi vor analiza echipele de start înaintea partidei, vor vorbi despre cel mai recent transfer efectuat de FCSB, iar la pauză și la final vor comenta jocul celor 2 echipe.  

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează