GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live » Episodul 43 din Rapid - CFR. Derby feroviar în Giulești

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 18:05 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 18:05

Alberto Boțoghină îl are ca invitat la ediția specială a GSP Live pe fostul președinte din Giulești, Grigore Sichitiu pentru prefațarea și analiza derby-ului din Giulești, ce servește și ca epilog al etapei cu numărul 10 din Superligă. Emisiunea va începe la ora 20:30 și va reveni la pauza și la finele partidei.

În sezonul de centenar, Rapid ocupă locul 4 după 9 etape, având în „traistă” 15 puncte. Giuleștenii nu au mai pierdut de 4 etape în Superligă, bifând trei victorii consecutive cu Farul, FCU Craiova și Dinamo și o remiză nulă cu Oțelul Galați etapa trecută. De partea rapidiștilor stă și palmaresul direct al confruntărilor cu echipa din Gruia de la revenirea acestora în primul eșalon fotbalistic ca valoare: 3 victorii, o remiză și 2 eșecuri.

Cu toate acestea, A1 de la Rapid, Cristiano Bergodi, fost antrenor la CFR Cluj în sezonul 2006-2007, primul în care „feroviarii” au terminat pe podium, are un palmares negativ în fața cvintuplei campioane a României din perioada 2017-2022: 11 înfrângeri, 4 remize și 3 victorii în 18 partide.

Cristiano Bergodi (foto: Cristi Preda/GSP)
Cristiano Bergodi (foto: Cristi Preda/GSP)
Cristiano Bergodi și secundul lui, Adrian Iencsi, la antrenamentul Rapidului (foto: Cristi Preda/GSP)
Cristiano Bergodi le-a vorbit jucătorilor înainte de startul antrenamentului (foto: Cristi Preda/GSP)
Borja Valle, Marko Dugandzic, Omar El Sawy (cu spatele) și Xian Emmers la antrenamentul Rapidului (foto: Cristi Preda/GSP)
+7 FOTO

În pauza de vară, CFR-ul a restructurat lotul din temelii, a schimbat antrenorul, iar schimbarea se pare că îi priește. Ardelenii sunt pe doi, la șase puncte în spatele liderului FCSB cu două partide mai puțin disputate. Echipa lui Andrea Mandorlini are 4 succese consecutive în acest moment: 4-3 în derby-ul Clujului cu Universitatea, 3-1 cu FC Botoșani, 4-1 cu FC Voluntari și 1-0 cu Petrolul.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează