GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Ediție specială GSP Live. FCSB - CFR Cluj. Meci decisiv pentru ambele formații.

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 18:31 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 18:34

Alberto Boțoghină va modera emisiunea specială GSP Live din această seară și îi va avea ca invitați pe Stelian Stancu, fost fotbalist și pe Dani Grigore, jurnalist GSP.ro. Aceștia vor prefața partida dintre FCSB și CFR Cluj, ce se va disputa într-o atmosferă electrizantă pe Arena Națională.

După egalul din Bănie dintre CSU Craiova și Farul, FCSB poate profita și se poate apropia la un singur punct de lider, în cazul în care va reuși să învingă în această seară. CFR Cluj are cel mai slab sezon din ultimii ani, iar forma recentă subliniază acest lucru: 3 înfrângeri și o remiză în ultimele patru partide disputate. În acest moment, echipa din Gruia este în pericol să rateze locurile europene, poziția fiindu-i amenințată de către CSU Craiova, acest lucru fiind sinonim și cu probleme financiare la echipa „retrasului” Neluțu Varga.

Dacă am vorbit de forma slabă a clujenilor, trebuie să pomenim și de forma bună în care se află băieții lui Elias Charalambous, după 4 victorii în 7 meciuri în acest play-off. Palmaresul ultimelor zece întâlniri al duelului ce a fost decisiv pentru campionat în ultimele sezoane este unul echilibrat: câte trei victorii de fiecare parte și patru remize.

Își aduce aminte formația lui „SuperDan” să joace fotbal sau mărșăluiesc roș-albaștrii către titlul pe care-l așteaptă deja de opt ani? Emisiunea va reveni la pauza și la finele meciului, cu reacții de la stadion și din lumea fotbalului, dar și cu analiza celor mai importante faze a celor aflați în studio-ul GSP.

Emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube, pagina de Facebook, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează