GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP LIVE la România U21 - Olanda U21 » Urmărește emisiunea AICI!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 13:26 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 13:26

Costin Ștucan vine cu o nouă ediție marca GSP LIVE, în această seară, de la ora 21:30, înaintea debutului "tricolorilor mici" la EURO 2021!

România U21 și Olanda U21 se întâlnesc, de la ora 22:00, în meciul de debut al grupei A la EURO 2021. Pentru a analiza prestația elevilor lui Adrian Mutu, lui Costin Ștucan i se alătură, în platoul GSP Live, agentul Bogdan Apostu și jurnalistul GSP.RO, Alberto Boțoghină.

Emisiunea revine la pauza meciului, dar și la final, cu reacții din lumea fotbalului, și este transmisă pe site, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, și pe Youtube.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează