GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live. Sepsi - U Cluj. Finală 100% ardelenească în Cupa României.

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 16:54 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 16:54

Alberto Boțoghină îl are invitat pe Grigore Sichitiu pentru prefațarea și analiza partidei dintre Sepsi și U Cluj, care va decide câștigătoarea Cupei României în noul format din sezonul 2022-2023.

Pe noul stadion municipal din Sibiu, Sepsi și U Cluj se vor înfrunta în ultima fază a Cupei României, trofeu pe care ambele și l-au trecut în palmares de-a lungul istoriei, însă în perioade semnificant diferite. Sepsi este câștigătoarea en-titre a trofeului, după succesul cu FC Voluntari, 2-1 din ediția trecută, venit la doi ani după ce echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut o altă finală în compania FCSB, 0-1.

În fața aceleiași echipe, U Cluj a pierdut ultima finală de Cupă, în sezonul 2014-2015, atunci când alb-negrii au pierdut cu 0-3 pe Arena Națională. „Studenții” au pus șapca pe Cupă în 1965, bifând singurul trofeu din palmaresul acestora. De altfel, în emisiune puteți urmări un material cu Simion Moguț, goalkeeper al echipei de sub Piezișă în acea finală cu Dinamo Piteșt de pe fostul stadion „Republicii”.

Până în această finală, Sepsi a trecut de o grupă cu FCU Craiova, FC Voluntari, Dinamo, Unirea Slobozia și Petrolul, eliminând mai apoi pe CS Mioveni și CFR Cluj, în timp ce Universitatea a ieșit dintr-o grupă de foc cu CFR Cluj, Farul, Rapid, Dumbrăvița și Alexandria, pentru ca mai apoi să elimine două echipe de play-out: Hermannstadt și UTA Arad.

Emisiunea va reveni la pauza și la finele partidei, cu reacții de la stadion și din lumea fotbalului, dar și cu analiza partidei și a celor mai importante faze din aceasta.

Ediția specială a GSP Live poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează